Sări la conţinut

Miercuri sau luni?

RANİNİ este de părere că ATV ar trebui să difuzeze miercurea Diriliș Osman deoarece are un public care a adus pentru Diriliş Ertuğrul audiențe extraordinare.

Mai spune că este un pas riscant schimbarea zilei de difuzare având în vedere faptul că se schimbă distribuția, postul de difuzare și se restartează cumva.

Dar mai spune că fără risc nu e posibilă victoria și că este posibil ca succesul fulminant de până acum să-l determine pe producător să-și spună că ar face treabă bună oricând s-ar difuza.

Tocmai de aceea, ATV, care nu a reușit vreun proiect de succes lunea, despre care se spune că e cea mai prețioasă zi a săptămânii, poate că a optat pentru a difuza Diriliș Osman luni seara.

Ranini spune că personal crede că nu ar trebui să schimbe miercurea, deși ar reduce riscul existent (cel cu privire la restartare etc) cu doar 25%.

bandicam 2019-08-29 20-00-47-830.jpg

1 comentariu »

  1. Sunt eu pe dinafara cu industria asta cred. Sunt de parere ca daca imi place un serial sau un actor ma uit in orice zi. Doar daca nu e in alta zi cu alt serial la care ma uitam.
    Asa citeam ca fanii vor ca Atv sa mute Kimse bilmez ca revine Alp cu Alina Boz marti. Atunci sa vedem ratingul. Oricum mai mult de 4 -5 ep nu cred ca mai e. Incepe noul sezon.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: