Nu au schimbat șase case


Barış Arduç și Gupse Özay au luat masa cu importantul om de televiziune Acun Ilıcalı care, la ieșirea din restaurant, a spus că nu a fost vorba despre o întâlnire de afaceri ci despre o seară frumoasă petrecută cu doi prieteni dragi lui.

bga4.jpg

 

Gupse Özay a spus că mai are trei săptămâni de filmări la „Eltilerin Savaşı/Războiul cumnatelor”, un film foarte amuzant.

De asemenea, aceasta a dezmințit știrea potrivit căreia ar fi schimbat locuința de șase ori din cauza fanilor lui Barış Arduç, care, întrebat de câte ori au schimbat casa, a spus că s-a întâmplat în trecut, dar nu de atâtea ori încât să constituie subiect de știre.

bga01.jpg

Barış Arduç a spus că au găsit puțin timp liber pentru o seară cu prietenii. S-a odihnit în această vară, dar s-a și pregătit bine pentru următorul sezon al serialului KUZGUN pe care îl așteaptă cu emoție și despre care spune că speră să fie frumos.

Întrebată ce părere are despre aprecierea de care se bucură Barış Arduç în străinătate și de premiul din Beirut, Gupse Özay a spus că este foarte frumos, minunat.

bga01.jpg

 

 

 

2 gânduri despre „Nu au schimbat șase case

  1. Multumim frumos! Asteptam si noi cu mare emotie urmatorul sezon la derialul Kuzgun. Succes si cat mai multe episoade!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.