Sări la conţinut

KARA SEVDA, debut foarte bun în SUA

Serialul „Kara Sevda„, distribuit internațional de Inter Medya, a început să fie difuzat pe Univision, cel mai important post în limba spaniolă din SUA.
Difuzat în prime time sub denumirea de “Amor Eterno”, s-a bucurat de mare succes surclasând Telemundo, cel mai important post concurent. 
Astfel, la categoria de vârstă 18-49 ani, a obținut un rating cu 18% mai mare, iar la categoria 18-34 ani, a obținut un rating cu 70% mai mare!

În timpul difuzării serialului, eticheta #AmorEternoUS  a fost dintre cele mai discutate pe Twitter.

Can Okan, fondatorul și CEO-ul Inter Medya, a declarat:

„Kara Sevda este unul dintre cele mai de succes modele ale genului „Dramă turcească„.  S-a întâlnit până acum cu publicul din 80 de țări și este un serial foarte puternic cu atracție globală. Are la bază romantism și conflicte de familie. Cu o distribuție de actori de mare succes (Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu), Kara Sevda este una dintre cele mai importante pietre de temelie ale industriei serialelor turcești.„  

Cunoscut în străinătate ca “Endless Love”, Kara Sevda a obținut Premiul „Cea mai Bună Telenovelă„ la Emmy International și Premiul Special al Juriului la Seoul Drama Awards.
Sursa: RANINI TV
%d blogeri au apreciat: