KEREMCEM a primit ofertă de film din Indonezia


Într-un interviu acordat publicației Milliyet, KEREMCEM a mărturisit că trăiește o perioadă în care este cel mai împăcat cu viața.

A spus că se simte bine la 41 de ani. Când se uită în oglindă, îi place nu doar ca interior ci și modul cum înaintează în vârstă. De asemenea, a spus „trebuie să fii împăcat cu tine însuți„.

În viața lui, din noaptea de anul nou 2019, există Gazel, o iraniană care locuiește de șapte ani în Turcia. El îi spune ‘Azizam’ care în persană înseamnă „Draga mea„. Și în telefonul lui tot așa este memorată. „Învățăm multe unul de la altul. Și face un pilaf iranian cu șofran de-ți lingi degetele.„

KG.jpg

Întrebat dacă se gândește din nou la căsătorie, acesta a spus că a trăit aceste sentimente și apoi și-a dat seama că, de fapt, căsătoria nu se realizează cu gândul. Nu are un astfel de plan, dar ar spune să fie de bun augur.

Și profesional este într-o perioadă foarte bună.

Pentru serialul „Kimse bilmez/Nu știe nimeni„ de la ATV, s-a pregătit, timp de două luni de zile, aproape zilnic, cu echipe formate din regizor de acțiune, dublură, instructor de lupte. Continuă antrenamentele.

Muzical, duetul cu Ayu Ting Ting are succes (în trei săptămâni a ajuns la aproape 17 milioane de vizionări) și timp de două zile pe Youtube internațional a fost cel mai ascultat cântec.

A primit ofertă de film din Indonezia. Va vizita Indonezia în luna august, în contextul promovării melodiei. Va avea și concert cu Ayu Ting Ting. Atunci se va clarifica și proiectul de film. A primit și ofertă de publicitate. Așadar, după Etiopia, urmează Indonezia.

Consideră că a fost bună perioada de așteptare de doi ani. Avea nevoie de aceasta pentru o schimbare interioară și profesională. Acum, este împăcat cu tot ce implică viața și trăiește din nou emoțiile realizării unor noi succese.

După succesul „Kimse bilmez„ și duetul cu Ayu Ting Ting, va fi un single care va apărea în Turcia. Cântecul e pregătit și va fi difuzat la mijlocul lui august. Videoclipul piesei va fi difuzat exclusiv pe canalui de Youtube KEREMCEM pentru care pregătește conținut de doi ani de zile.

Întrebat care e secretul faptului că de ani de zile nu se schimbă deloc fizic, acesta a spus că se datorează stilului de hrănirea din zona Egee și celor mai bune gene luate de la familia lui. A adăugat „Dar anii trec la fel pentru toată lumea.„

https://www.instagram.com/p/BztCiCHFxpX/