Sări la conţinut

Pe principiul „alergând după doi iepuri„…

Inedit în istoria televiziunilor private din Turcia, prima televiziune privată fiind STAR TV înființată în 1989, managerii televiziunilor au decis să dea o șansă dialogului în concurența dintre acestea și rezultatele încep să se vadă pentru că un producător a fost refuzat de două televiziuni în timp ce încerca să obțină un preț mai bun pentru serial.

Potrivit jurnalistului Ali Eyüboğlu (Milliyet), un producător (al cărui nume nu a vrut să-l dea) a negociat timp de câteva luni cu Kanal D, chiar au stabilit conținutul, distribuția, locațiile de filmare și prețul/episod, tocmai când să se ajungă la semnarea contractului, producătorul amâna momentul și Murat Saygı, Directorul General Kanal D, a început să aibă suspiciuni.

Acesta a aflat de la Cenk Soner, Directorul General al FOX TV, că producătorul a ajuns la un consens cu FOX pentru o sumă mai mare cu 150.000 TL/episod.

Saygı i-a vorbit managerului FOX TV despre toate etapele parcurse cu acest producător.

Cenk Soner, Directorul General de la FOX TV, a considerat acest gest drept unul care este, în același timp, împotriva postului concurent și a televiziunii sale, de aceea, convins că concurența nu trebuie să însemne mărirea costurilor de producție într-o piață unde veniturile din publicitate reprezintă singura sursă de venit pentru televiziuni, pentru prima oară în istoria televiziunii private din Turcia, a respins proiectul deja agreat.

Producătorul ar fi trebuit să filmeze, în noul sezon, un serial pentru Kanal D și unul pentru Star TV.

Jurnalistul spune că și această știre a devenit nevalabilă.

Mă duce gândul la știrile pe care le-am scris în ultima vreme despre serialele cu păsări, dar poate e un alt producător.

 

%d blogeri au apreciat: