Când iubirea scapă de sub control


Într-un interviu acordat unui post de televiziune din Liban, Burak Özçivit a spus că știa din trecut interesul populației acestei zone pentru serialele turcești, aflase de la prietenii lui din Orientul Apropiat, dar a venit pentru prima oară.

A mai spus că, dintre personajele interpretate de acesta, cele care se bucură de un interes deosebit sunt cele din „Secolul Magnific„ și „Kara Sevda„.

A spus că serialul Kara Sevda este despre dragoste, un sentiment universal care privește foarte mult pe toată lumea, de unde și reacțiile de azi ale participanților.

A mai spus că iubirea este ceva ce, atunci când este prea mult, scapă de sub control, așa cum s-a întâmplat și la manifestarea de azi, dar pentru el nu este nicio problemă deoarece este răsplata muncii lui și îl face feicit.

Întrebat dacă și în Turcia se întâmplă așa, actorul a spus că se întâmplă ceva asemănător la evenimentele organizate și nu doar în Turcia, ci și în alte țări. A spus că așa s-a întâmplat și în România, unde a fost săptămâna trecută, dar și în Kazahstan.

Dacă ar fi să se dea un exemplu despre cum se poate scăpa iubirea de sub control, probabil că l-ar da pe cel din Beirut.

A mărturisit că va mai veni în Beirut, așadar e gata pentru producerea unei noi busculade.

A mai spus în glumă că ar trebui întrebată patroana magazinului dacă este mulțumită sau nemulțumită de modul în care și-au arătat oamenii interesul pentru acest eveniment.

Burak Özçivit a mai spus că succesul său este rezultatul strădaniei de a face cât mai bine ceea ce face și să fie, atât cât poate, așa cum s-a întâmplat azi (în ziua interviului), împreună cu cei care îl îndrăgesc.

BO1

c2

View this post on Instagram

welcome my friend burak

A post shared by Jad Sawaya (@jad_sawaya_) on

Reclame