Sări la conţinut

A devenit un actor foarte bun

Reputata actriță Ayla Algan a fost invitata moderatoarei Oylum Talu la emisiunea de la Haberturk TV„Bayram Sohbetleri/Să stăm de vorbă de Bayram„.

Despre Barış Arduç a spus că a devenit un actor foarte bun, îl place foarte mult în KUZGUN, dar uneori îi vine să-i atragă atenția să nu lungească anumite stări.

„Barış a devenit un actor foarte bun în KUZGUN. Înainte de a juca cuvântul, joacă starea. Uneori o lungește ore în șir și îi spun să nu o mai lungească așa, dar are dreptate să o lungească pentru că sunt flashback -urile, atunci când își amintește de copilărie…Voiam să-i fac observație, dar am renunțat că flashback -urile cer ca el să facă așa.„

A mai spus că episoadele sunt extrem de lungi și timpul de publicitate de asemenea.

Într-un interviu acordat revistei HELLO, Barış Arduç povestea despre începuturile lui în actorie și un rol foarte important l-a avut AYLA ALGAN.

H: Cum a fost începutul în actorie?

B.A.: S-a întâmplat ceva interesant. Eram într-o grupă de 15 și în prima zi a venit la curs Ayla Algan. Ne-a spus: „Vă voi pune să mergeți și apoi vă voi opri și vă voi spune să redați un sentiment. Să nu cumva să începeți să mergeți din nou înainte de a exprima acel sentiment.„ Mi-am spus: „Vai de mine,sigur mă ridică primul.„și m-a ridicat. M-a întrebat dacă am înțeles ce am de făcut și am început să merg. Mi-a spus întâi vreo două vorbe pentru a mă liniști și apoi mi-a zis: „Mergi la ziua când te-ai simțit fără nicio soluție și cel mai supărat.„ În acea clipă, m-am dus într-un moment al copilăriei despre care credeam că l-am șters din memorie. Era atât de real, încât vocile parcă erau în urechile mele. Am plâns cât am plâns. A venit lângă mine, m-a pupat pe obraji și mi-a spus: „Tu vei fi un bun actor. Să nu cumva să renunți.„

H: Ce ai simțit?

B.A. : Am fost uimit. M-am așezat. După foarte multe ghinioane, m-am simțit în locul potrivit, în siguranță și ca având succes. Viața e ciudată. Cele mai adânci traume pot ajunge să se transforme în avantaje care să dea formă vieții voastre. Este greu să conștientizezi în acea clipă, dar cred că, în cazul celor din breasla mea, o profesie în care emoțiile sunt intense,suișurile și coborâșurile au un mare aport în aluatul din care suntem plămădiți.

%d blogeri au apreciat: