Pentru Sanem și Can începe o nouă perioadă. 

Sanem și Can sunt pe iaht, călătorind pe albastrul infinit. Sanem nici nu știe unde merg. De fapt, atâta timp cât e cu Can, nici nu contează încotro se îndreaptă. Însă nu are curajul să-i mărturisească. Poate că Can, pentru prima oară după un an de zile, are ocazia să-i vorbească despre sentimentele lui reale. Cei doi, după mult timp, își deschid unul altuia inima. Dragostea oprește încă o dată timpul în loc.

Știind că Sanem s-a dus la Can, Yiğit nu poate suporta acest gând. E dispus să facă orice pentru a nu o pierde pe Sanem.

Planul lui Yiğit încurcă agenția și întreaga echipă se trezește în arestul poliției. Ajutorul vine de unde nici nu se așteaptă.

Emre își dorește foarte mult un nou început pentru el și soția lui. Este dispus să muncească oriunde. Dar e greu să găsească de lucru. Totul s-a schimbat. Emre nu mai este vechiul Emre, face orice este necesar pentru Leyla.

Pentru Sanem și Can începe o nouă etapă. Au devenit asociați. Dar dragostea? Bătăile inimii vor fi în van? Cum îi va vorbi Can Sanem-ei despre sentimentele lui?

Sursa: start.tv.com.tr

e1e2e3e4e5e6e7