În această seară


Islanda și Turcia se vor înfrunta în această seară într-un meci din grupa H din preliminariile EURO 2020. La Reykjavik, atmosfera este foarte tensionată încă de la aterizarea naţionalei Turciei pe aeroportul islandez Keflavik.

Conform presei turce, staff-ul şi jucătorii au fost nevoiţi să aştepte 3 ore pentru încheierea formalităţilor, timp în care s-ar fi verificat toate bagajele, unul câte unul, invocând măsuri sporite de securitate, iar verificarea actelor ar fi durat mai mult decât una de rutină.

Mai mult decât atât, la ieşirea din aeroport, când Emre Belozoğlu, fost jucător la Inter şi Newcastle, a acordat un interviu, printre microfoanele jurnaliştilor a apărut un individ care ţine în mână o perie de toaletă, fapt ce a provocat indignare în rândul autorităților turce.

TR.png

Purtătorul de cuvânt al președintelui Turciei Recep Tayyip Erdoğan, Ministrul de Externe al Turciei au reacționat subliniind că este o lipsă de respect față de echipa națională a Turciei.

Ministrul Tineretului și Sportului, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, a vizitat cantonamentul naționalei înainte de meci. Acesta a stat de vorbă cu Directorul Tehnic Şenol Güneş și fotbaliștii, i-a încurajat, a transmis urările de succes din partea președintelui Turciei și le-a spus că are convingerea că vor juca precum în meciul în care au învins Franța și vor învinge Islanda continuând să aibă poziția de lider în grupă.

Kasapoglu.jpg

Kasapoğlu a servit întreaga delegație cu baclavale din Gaziantep.

(Sursa: fanatik.com.tr)

TRT1 va difuza meciul începând de la ora 21:45. Până atunci, film turcesc.

bandicam 2019-06-11 14-46-52-481.jpg

https://www.trt1.com.tr/canli-izle

Într-o astfel de seară, celelalte posturi de televiziune difuzează:

ATV- premiera serialului „Kimse Bilmez/Nu știe nimeni„. (KEREMCEM, Özgü Kaya). Episodul va fi difuzat în reluare imediat după premieră.

https://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

bandicam 2019-06-11 17-32-50-160.jpg

 

STAR TV- Emisiune electorală ce îl are ca invitat pe Ekrem İmamoğlu, cea mai discutată personalitate politică a momentului, candidat al opoziției pentru funcția de Primar General al Istanbulului./ Film artistic cu legendele cinematografiei turce Türkan Şoray şi Kadir İnanır. (de săptămâna viitoare, se va difuza „Erkenci Kuș/Pasărea Matinală„ cu Can Yaman și Demet Özdemir).

https://www.startv.com.tr/canli-yayin

bandicam 2019-06-11 17-30-58-440.jpg

FOX TV- Film artistic „İkinci Şans/A doua șansă„ cu Özcan Deniz şi Nurgül Yeşilçay. Özcan Deniz a şi postat pe Instagram Stories invitația de a urmări filmul. (Petreceți o seară frumoasă. Nu este un film de dragoste, ci filmul dragostei. În această seară, la FOX.„

https://www.fox.com.tr/canli-yayin

bandicam 2019-06-11 17-20-08-718.jpg

Kanal D va transmite un nou episod al serialului LEKE, apoi filmul „Băiatul jurnalist„.

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

bandicam 2019-06-11 17-34-33-195.jpg

Show TV va transmite două filme turcești.

https://www.showtv.com.tr/canli-yayin

bandicam 2019-06-11 17-32-05-263.jpg

Reclame