Atipic și plin de acțiune, pregătire ca la Hollywood


Noul serial „Kimse Bilmez/Nu știe nimeni„, va fi difuzat din această seară la ATV.

KEREMCEM

„Ziua așteptată, a venit. Kimse bilmez/Nu știe nimeni, cu primul episod, în această seară, la ATV. Vă așteptăm pe toți!„

Conform site-ului atv.com.tr, Keremcem, interpretul unuia dintre rolurile principale, a avut un cantonament de pregătire de trei luni. Actorul de succes a fost instruit în arte marțiale de antrenori care colaborează cu vedete de la Hollywood. Pentru scenele de acțiune, Keremcem s-a pregătit cu Fatih Uğurlu. Pentru arte marțiale filipineze, antrenor i-a fost Mert Hüseyin Gürsoy.

Timp de cinci zile pe săptămână, Keremcem s-a antrenat în box, kickbox, arte marțiale filipineze (Kali) și a primit instruirea de bază pentru tragerile cu arme de foc.

Producția BABA YAPIM are pe fotoliul de regizor pe Kartal Çidamlı şi U.Hakan Eren.

Ali Hoca, personajul căruia îi va da viață Keremcem, are un trecut misterios și abilități atipice, este, pe de o parte, un personaj calm, dar, pe de altă parte, unul care își arată identitatea de apărător în evenimentele cu care se confruntă.

Keremcem nu va folosi dublură în scenele de acțiune!

 Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri interpretează rolurile pincipale în „Kimse bilmez/ Nu știe nimeni„, serial din care  primul episod se va difuza această seară, de la ora 20:00, la ATV!

KimseBilmez.jpg

Reclame

Categorii:ACTORI TURCI, Keremcem

Etichetat ca: