Aslı Enver şi Hande Erçel la aceeași nuntă


Murat Boz & Aslı Enver şi Murat Dalkılıç & Hande Erçel au venit împreună la cununia civilă de pe plaja Kilyos a cuplului Eser Yenenler și Berfu Yıldız.

 

bandicam 2019-06-09 19-31-22-834.jpg

De-a lungul timpului au existat polemici în privința prieteniei dintre Murat Boz și Eser Yenenler, ultima despărțire de Aslı Enver având loc după o petrecere organizată de Yenenler în vila sa.

Eser Yenenler spunea atunci: „La vârsta asta am ajuns ca femeia care destramă căsnicii. În noaptea aia, nimeni nu a înșelat pe nimeni. Nu eram cinci, ci cincisprezece persoane. Dacă ar fi fost să destram căsnicii, începeam cu cei mai apropiați. İbo (İbrahim Büyükak) e pe cale să se însoare. Oğuz (Oğuzhan Koç) a depășit doi ani de relație. Iar vila este închiriată.„

O altă polemică a fost cu privire la Aslı Enver şi Hande Erçel.

În 2017, când, la Premiile PANTENE ALTIN KELEBEK, au primit premiul pentru cea mai bună actriță și premiul pentru cea mai bună actriță de comedie sau comedie romantică, după ce actrița Demet Akbağ a ironizat-o pe Hande Erçel întrebând dacă ea face comedie, Aslı Enver a fost întrebată despre această polemică și a spus că nu o cunoaște pe Hande Erçel.

aslihande1.jpg

În ianuarie 2018, când cele două au fost din nou pe aceeași scenă, fiind premiate la Premiile The ONE Awards 2017, Aslı Enver a spus că i-a părut foarte rău pentru cele scrise deoarece vorbele i-au fost interpretate eronat și oricum o sunase pe Hande Erçel să-i explice și nu au nicio problemă.

 

 

 

 

Reclame