Sări la conţinut

Engin Altan Düzyatan și Acun Ilıcalı au fost prezenți

Fotbalistul german de origine turcă,de la Arsenal Londra, Mesut Özil și actrița născută în Suedia,Miss Turcia 2014, Amine Gülşe, s-au căsătorit aseară în Beşiktaş/İstanbul la Hotel Four Seasons.

Președintele Recep Tayyip Erdoğan și soția sa Emine Erdoğan au fost martori la ceremonia oficiată de Ali Yerlikaya, Prefectul și Primarul Interimar al Istanbulului.

La ceremonie au asistat 300 de persoane, iar președintele și soția au plecat peste  doar o oră la reședința din Kısıklı.

Între personalitățile care au fost alături de fericiții miri, se numără: omul de televiziune Acun Ilıcalı şi fiica sa Leyla, actorul Engin Altan Düzyatan şi soția Neslisah Alkoçlar Düzyatan, cântăreața Demet Akalın şi soțul, cântărețul Alișan și soția, cântărețul Ismail YK,

AcunLeylabandicam 2019-06-08 13-36-27-596

Mesut Özil a optat pentru o ținută a brandului Alessandro Martarana, iar Amine Gülşe a ales o rochie de mireasă semnată BERTA.

mesutamine.png

Mesut Özil și Amine Gülşe nu au vrut daruri de nuntă, dar au îndemnat doritorii să facă donații pentru Fundația BigShoe. Ei și-au asumat să suporte contravaloarea a o mie de operații ale copiilor nevoiași din Turcia și Africa.

În ziua nunții, cuplul a asigurat, prin intermediul Semilunii Roșii, hrană pentru 16.000 de persoane din 14 cămine din Turcia și două tabere de refugiați din Turcia și Siria.

Nuntașii au avut grijă să respecte tradiția de a oferi miresei bijuterii din aur (bănuți, brățări etc).

AlisanBuseVarol.jpg

demetakalinIsmailYK

AmineMesut.png

Amine Gülşe s-a născut în Suedia pentru că tatăl său era aruncător profesionist de disc și a fost transferat la un club din Suedia. A trăit în Suedia 21 de ani. Înaintea concursului Miss Turcia, venise în vacanță și, văzând spotul de promovare, s-a înscris din Izmir. A câștigat titlul și a rămas în Turcia.

Mesut Özil s-a născut și s-a format în Germania. A jucat în echipa națională a acestei țări, dar s-a retras anul trecut din cauza unei fotografii cu Recep Tayyip Erdoğan.

Ozil a fost aspru criticat în Germania după ce a postat o fotografie în care i-a dat un tricou preşedintelui turc.

%d blogeri au apreciat: