Bayram cu gândul la 11 iunie


KEREMCEM şi Özgü Kaya au transmis un mesaj de Bayram și invitația de a urmări „Kimse Bilmez„ din 11 iunie, la ATV.

KEREMCEM

Vă salut pe toți. În 11 iunie, pe ATV, se va difuza, în sfârșit, „Kimse bilmez/Nu știe nimeni. Noi, ca echipă, avem mari emoții că vom fi oaspeți în casele dumneavoastre. Vă rugăm să nu ne lăsați singuri. Urmăriți minunata poveste de dragoste dintre Ali și Sevda, dar și socotelile pe care Ali le are cu trecutul său. Vă felicit cu prilejul Ramazan Bayramı și vă spun să ne vedem cu bine de 11 iunie, marți, la ATV, la „Kimse bilmez/Nu știe nimeni.„

 

bandicam 2019-06-04 21-16-41-010.jpg

Ali Hüroğlu este un bărbat foarte chipeș, carismatic și inteligent. Curajos și altruist. Și-a pierdut părinții, la o vârstă fragedă, într-un accident rutier. La cămin, Ali a învățat să vadă în întuneric de la profesorul său Tuğrul Baba… Ali are mustrări de conştiință pentru că simte că moartea micuțului său fiu are legătură cu profesia sa. Se închide în sine. În cartierul unde se mută, acesta se dedică lui Allah și oamenilor. În noua lui viață, Ali trăiește cu speranța de a-și găsi fratele pe care l-a căutat ani de zile și nu l-a găsit, dar și cu amintirile familiei sale care a murit.

ÖZGÜ KAYA

Vă salut pe toți. „Kimse bilmez/Nu știe nimeni.”va fi marți,11 iunie, la ATV.

Vă urez tuturor un Bayram fericit, linișit, cu sănătate, alături de cei dragi.

bandicam 2019-06-04 21-13-20-605.jpg

Sevda Eğilmez este inteligentă, independentă, atrăgătoare și foarte frumoasă. Nimic în viață nu i-a mers cum și-a dorit. Faptul că, din cauza falimentului, tatăl ei vrea să o mărite cu Uygar, un bărbat pe care nu îl vrea, o face pe Sevda să se supere foarte tare pe Allah și să-l urască pe tatăl ei. Sevda-ei nu-i place deloc să renunțe. Dacă își propune ceva, sigur reușeste să facă. Nu fuge de greutăți. Întotdeauna știe să-şi găsească o soluție.

Sursa: Twitter

Reclame

Categorii:ACTORI TURCI, Keremcem

Etichetat ca: