Din 11 iunie


 

 

Ali Hüroğlu este un bărbat foarte chipeș, carismatic și inteligent. Curajos și altruist. Foarte agil. A gustat, încă din copilărie, din amarul oricărei pierderi. S-a dedicat lui Allah și oamenilor. Datorită faptelor lui bune, e recunoscut drept „Ali Hoca„ (Profesorul Ali). Singurul său scop în viață esste să-și găsească fratele pierdut.

bandicam 2019-06-02 00-04-53-207bandicam 2019-06-02 00-06-52-723

Sevda Eğilmez este inteligentă, independentă, atrăgătoare și foarte frumoasă. Sevda este de părere că nu există dragoste, ci nevoile oamenilor. Ține la libertatea ei. Nu-i place deloc să renunțe. Dacă își propune ceva, sigur reușeste să facă. Nu fuge de greutăți. Întotdeauna știe să-şi găsească o soluție.

bandicam 2019-06-02 00-07-36-717.jpg

Uygar Sarıkaya este destul de bogat, chipeș și viclean. Crede că merită tot ce vrea. Nu evită nicio intrigă din drumul care duce spre ținta sa. Nu suportă să piardă. Se gândește doar la sine și la fericirea sa. Este nemilos. Face totul pentru a obține ce-și dorește. Nu vede o altă valoare în afara propriei persoane.

bandicam 2019-06-02 00-08-13-396.jpg

Pilot– Prenumele lui real este Süleyman. Carismatic, neînfricat și dezechilibrat. Chiar dacă pare un mafiot nemilos, simte compasiune. Vorbind calm, brusc explodează. Este imprevizibil. nu face deloc compromisiuri.

 

ATV va difuza în curând serialul „Kimse Bilmez/Nu știe nimeni„ cu KEREMCEM și Özgü Kaya, o poveste de dragoste atipică între Sevda- cea care visează să devină o stea și Ali- cel cu un trecut misterios.

Aleasă pentru a deveni imaginea unui brand, Sevda se apropie de visul său de a deveni stea. Dar află că fratele ei a picat în mâinile unui mafiot nemilos, Pilot. Dacă nu va găsi bani, îl  va ucide. Soluția pe care o găsește pentru salvarea fratelui, devine cel mai mare nod al vieții ei aducând pe urmele ei un îndrăgostit obsedat, Uygar Sarıkaya și pe oamenii lui.

Sevda fuge de el și se adăpostește în casa lui Ali Hüroğlu. Recunoscut drept „Profesorul Ali„, datorită faptelor sale bune, Ali are un singur scop în viață: să-și găsească fratele pierdut. Odată cu intrarea în casa lui Ali, în acea noapte, Sevda își schimbă complet viața, dar schimbă și viața lui Ali. Uygar nu are deloc de gând să renunțe la Sevda. O socoteală neînchisă a lui Ali cu trecutul, va duce la imposibilitatea ca Ali și Sevda să fie împreună.

(atv.com.tr)

 

Sevda- Numele meu e Sevda. Întotdeauna am alergat după visurile mele. Tocmai când am ajuns la ele, …

nu știam că bucuria mea este o invitație la suferință.

Oriunde ar fugi omul, nu se poate ascunde de el însuși.

Nu aveam de unde să știu că voi săpa cu mâinile mele mormântul celui la care am găsit tot ce pierdusem, stăpânului inimii mele.

„Kimse bilmez/Nu știe nimeni„, în curând, la ATV.

Reclame

Categorii:ACTORI TURCI, Keremcem

Etichetat ca:,