Agresat de huligani ai șoselelor


Reputatul actor Halit Ergenç scria ieri pe Twitter și Instagram: „Astăzi, la orele dimineții, am fost amenințat, insultat și agresat fizic de două persoane care au coborât dintr-un vehicul aflat pe urmele mele într-un mod ce  punea în pericol siguranța traficului. Am inițiat procedurile necesare la nivelul autorităților. Aș vrea să se știe că mă voi folosi de toate drepturile legale împotriva acestui comportament care, prin încălcarea regulilor de circulație, amenință siguranța comunității și voi urmări acest caz.„

Azi a apărut și un video de la agenția de presă DHA.

Halit Ergenç se afla la volanul mașinii sale, în jurul orei 10.00, în Etiler, când, în oglinda retrovizoare a observat autoturismul care a intrat în depășire și venea în viteză din spate. A încetinit mașina și astfel a determinat și oprirea acelui autoturism.

Din mașina respectivă au coborât Y.E.A. și M.A. care l-au agresat verbal și fizic pe Ergenç, l-au lovit cu pumnul, apoi au urcat în mașină și au fugit .

Halit Ergenç a mers la Centrul de Poliție din Etiler pentru a reclama cele întâmplate, iar echipele Direcției Districtuale de Poliție Beșiktaș i-au reținut pe cei doi.

După ce le-au fost luate declarațiile, cei doi au fost lăsați liberi.

Sursa: HÜRRİYET

 

Reclame

Categorii:ACTORI TURCI

Etichetat ca: