Principesa Maria a vizitat platourile de filmare ale serialului HERCAİ

Publicat de

Conform site-ului oficial al postului de televiziune ATV din Turcia, Alteța Sa Regală Principesa Maria, a vizitat platourile de filmare ale serialului de succes HERCAİ şi a stat de vorbă cu actorii Ebru Şahin şi Akın Akınözü, dar şi cu producătoarea Banu Akdeniz pe care a felicitat-o pentru că, filmând într-o astfel de zonă, are grijă de moștenirea istorică.

bandicam 2019-05-25 10-24-07-417.jpg

Principesa Maria a României a vizitat platourile în timp ce se afla la Göbekli Tepe, un sanctuar Neolitic ridicat pe o creastă de munte din sud-estul Anatoliei, aflat la circa 15 km, nord-est, de orașul Șanlıurfa. Acesta este cea mai veche structură religioasă cunoscută realizată vreodată de om. Din 2018, situl a fost desemnat drept sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. (Wikipedia)

România este prima țară care, prin Kanal D, a cumpărat serialul HERCAİ, în prima zi a prestigiosului târg de conținut MIPTV de la Cannes, după doar trei episoade difuzate.

De aceea, vizita Alteței Sale Regale Principesa Maria a fost un motiv de bucurie în plus pentru actorii și producătorii HERCAİ. 

bandicam 2019-05-25 10-23-55-443bandicam 2019-05-25 10-24-19-532

Potrivit familiaregala.ro, „În zilele de 23 și 24 mai 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria a reprezentat pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, într-o vizită în Republica Turcia, pentru a cunoaște îndeaproape problemele de ordin umanitar, social și medical pe care le implică prezența, în estul țării, a unor mari tabere de refugiați sirieni. Principesa Maria s-a aflat în aceste două zile în orașele Gaziantep, Nizip și Şanlıurfa.„

Alteța Sa Regală Principesa Maria este cea mai tânără fiică și cel de-al cincilea copil al Majestății Sale Regelui Mihai I și a soției acestuia, Ana de Bourbon-Parma.

Reclame

7 comentarii

  1. Acest blog este despre seriale și actori din Turcia. Articolul subliniază ideea că au fost vizitate platourile de filmare ale unui serial si ca prima tara care a cumparat acest serial este Romania.

    Apreciază

  2. Nici o considerație pentru ce a mai rămas din familia regală actuala , care a expulzat pe Nicolae cu jocuri de culise . Inacceptabil .

    Apreciază

Comentariile nu închise.