Principesa Maria a vizitat platourile de filmare ale serialului HERCAİ


Conform site-ului oficial al postului de televiziune ATV din Turcia, Alteța Sa Regală Principesa Maria, a vizitat platourile de filmare ale serialului de succes HERCAİ şi a stat de vorbă cu actorii Ebru Şahin şi Akın Akınözü, dar şi cu producătoarea Banu Akdeniz pe care a felicitat-o pentru că, filmând într-o astfel de zonă, are grijă de moștenirea istorică.

bandicam 2019-05-25 10-24-07-417.jpg

Principesa Maria a României a vizitat platourile în timp ce se afla la Göbekli Tepe, un sanctuar Neolitic ridicat pe o creastă de munte din sud-estul Anatoliei, aflat la circa 15 km, nord-est, de orașul Șanlıurfa. Acesta este cea mai veche structură religioasă cunoscută realizată vreodată de om. Din 2018, situl a fost desemnat drept sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. (Wikipedia)

România este prima țară care, prin Kanal D, a cumpărat serialul HERCAİ, în prima zi a prestigiosului târg de conținut MIPTV de la Cannes, după doar trei episoade difuzate.

De aceea, vizita Alteței Sale Regale Principesa Maria a fost un motiv de bucurie în plus pentru actorii și producătorii HERCAİ. 

bandicam 2019-05-25 10-23-55-443bandicam 2019-05-25 10-24-19-532

Potrivit familiaregala.ro, „În zilele de 23 și 24 mai 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria a reprezentat pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, într-o vizită în Republica Turcia, pentru a cunoaște îndeaproape problemele de ordin umanitar, social și medical pe care le implică prezența, în estul țării, a unor mari tabere de refugiați sirieni. Principesa Maria s-a aflat în aceste două zile în orașele Gaziantep, Nizip și Şanlıurfa.„

Alteța Sa Regală Principesa Maria este cea mai tânără fiică și cel de-al cincilea copil al Majestății Sale Regelui Mihai I și a soției acestuia, Ana de Bourbon-Parma.

Reclame

Categorii:ACTORI TURCI

Etichetat ca:,

8 răspunsuri

  1. Vă felicit pentru modul corect(!) si elegant cu care ati consemnat această vizită, legat de familia regală a României- detaliile din ultimul paragraf. Restul este o persoana ca oricare alta!

    Apreciază

  2. Acest blog este despre seriale și actori din Turcia. Articolul subliniază ideea că au fost vizitate platourile de filmare ale unui serial si ca prima tara care a cumparat acest serial este Romania.

    Apreciază

  3. Nici o considerație pentru ce a mai rămas din familia regală actuala , care a expulzat pe Nicolae cu jocuri de culise . Inacceptabil .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.