„Întâi, Serenay Sarıkaya…

Apoi, Songül Öden…

https://www.instagram.com/p/BxcxfdFgFN7/

Iar acum, Bergüzar Korel…

bandicam 2019-05-20 11-38-13-894bandicam 2019-05-20 11-41-17-801bandicam 2019-05-20 11-45-38-104

Sunt nume populare, actrițe de serial, care au putut fi urmărite, în ultimul timp, la teatru.

Și alți actori de serial au putut fi văzuți, în anii trecuți, pe scena teatrului, dar anul acesta a fost altfel.

Aceste nume, aflate la cel mai înalt nivel al popularității, au optat pentru teatru deși aveau posibilitatea de a juca lejer într-un serial.

Au preferat teatrul pentru că teatrul înseamnă prestigiu.

Este primul pas în a fi evaluat cu un alt ochi.

În plus, înseamnă să te forțezi, să respecți o disciplină strictă (și scriam că performanța de scenă a actriței Serenay Sarıkaya este o cu totul alta față de cea din serial)…
În afară de Serenay, atât Bergüzar Korel cât și Songül Öden au ales piese de o singură persoană. Piese focusate doar pe performanța lor. Este și un risc, dar și un prilej pentru ca ele să strălucească mai mult ca star…„scrie jurnalistul de la Hürriyet, Onur Baştürk, se întreabă azi dacă doar actrițele au curaj să urce pe scena teatrului.

Și se mai întreabă „De ce nu-i vedem pe scenă pe Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy și pe ceilalți? Nu vor sau nu există un proiect potrivit acestora? Sau nu le convine să renunțe la spațiul confortabil, de la platourile de filmare, pe care și l-au format de atâta timp?„


I-aș da jurnalistului un singur exemplu de actor care știe să facă simultan actorie de serial și teatru: Onur Saylak (joacă în piesa „Un tramvai numit dorință„ și în serialul „Çarpışma”, iar înainte de acestea a jucat în aceeași piesă și a regizat serialul „Șahsiyet/Personalitate„.

Sau nu face parte nici măcar din categoria „și alții„?

bandicam 2019-05-20 12-55-32-146.jpg

 

Şi un Kıvanç Tatlıtuğ care, întrebat dacă are intenția de a juca și teatru, a declarat recent, când a primit Premiul pentru Cel mai Bun Actor de Comedie, că nu vrea să le facă pe toate deodată, deoarece este dificil. Pentru a-și asuma această respnsabilitate, atunci când va decide să joace într-o piesă de teatru, trebuie să aibă mintea limpede și să se concentreze doar asupra acelui rol pentru a se putea ridica la nivelul rolului. A spus că este un proiect nu pe termen scurt sau lung, ci mediu.