Sări la conţinut

KUZGUN- fragment 2/Ep.13

KUZGUN citește (voice over DILA)– Kuzgun, azi ai 18 ani. Mereu te lăudai că ești cu două luni mai mare. Nu rezistam să stau o zi despărțită de tine. Au trecut fix 10 ani fără tine.

Dacă, cu ani în urmă, tata nu ar fi vrut să pun pachetul de droguri în casa unchiului Yusuf, dacă nu puneam eu acel pachet, Kuzgun ar fi trait toate astea?

De 20 de ani port acest păcat față de tine. Vreau să-mi ușurezi povara pe care o am în spate.

4 comentarii »

 1. Vom avea un episod emoționant în această seară!Îmi place foarte mult surpriza pe care i-a pregătit-o Kuzgun Dilei…trebuie să recunoaștem că face surprize foarte frumoase Kuzgun!☺️A creat acel mediu intim, acea atmosferă de poveste și chiar dacă se deschide el mai greu și nu face declarații de iubire, faptele vorbesc mai mult despre ceea ce simte.A ales un mod inedit de a-și exterioriza sentimentele și a vrut astfel să-i arate Dilei că și el își amintea toate întâmplările minunate trăite alături de ea în copilărie.
  De aceea a și desenat pe această căsuța curcubeul, pe care-l desenase și în copilărie pe străduta înfundată Dila-Kuzgun.Dacă vă amintiți, micuțul Kuzgun i-a spus atunci Dilei că învățătoarea lor le-a zis “Cum priviți în jurul vostru, așa vedeți.Cei care iubesc, văd mai frumos în jurul lor.”Ca mai apoi să-i mărturisească “Eu așa văd, precum un curcubeu.”Iar acum, într-o zi atât de specială pentru Dila, chiar de ziua ei, i-a făcut aceeași declarație profundă, dincolo de cuvinte…Nici că se putea ceva mai frumos din partea lui Kuzgun.Iar cadoul primit este neprețuit, cadoul este chiar el!😉
  Mulțumim frumos pentru traducere, d-na Guler!😘🌹

  Apreciază

 2. Adevarat…..orice e posibil! Un serial care ne ridica tot felul de intrebari ( poate de aceea ne si place)……chiar si cele legate de sezonul 2! A fi sau a nu fi…?:))))))
  O zi frumoasa si o seara……perfecta!

  Apreciază

 3. Habar nu am. Ar trebui sa fie apelul in instanta. Probabil ca va muri. Poate sinucidere. Poate mustrari de constiinta ca a facut ce a facut si, in cele din urma, i-a dat si mai multa putere nevestei care in replica din acel video surpriza de aniversare (pt Burcu) zice „Cat esti maritata cu el, eu voi conduce aceasta firma„. Vom vedea.

  Apreciază

 4. A aparut in presa ca Levent Ülgen ( Rifat) paraseste serialul incepind cu episodul 14. Deci ma intreb, ca nu am inteles, in aceasta seara aflam ce se intampla cu Rifat?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: