KUZGUN îi aduce un premiu internațional


BARIŞ ARDUÇ va fi premiat la cea de-a zecea ediție a Beirut International Awards Festivals.

STAR TV a făcut anunțul pe Twitter.

„Barış Arduç va primi din Beirut Premiul pentru Cel mai Bun Actor al Anului. Vedeta  serialului KUZGUN va primi Premiul pentru Cel mai Bun Actor al Anului la Festivalul Premiilor Internaționale Beirut. Fanii actorului au început deja să-i pregătească surpriză.„

bandicam 2019-05-04 19-15-21-257.jpg

La BIAF au fost premiați până acum: Meryem Uzerli, Nur Fettahoğlu, Bergüzar Korel şi Halit Ergenç.

BIAF.jpg

Reclame

8 răspunsuri

 1. #BarisArduc the king of star actors&international model, most talented&modern, fin in looking&acting to film or mode is king of most handsome faces with most attractive mimic gorgeous at all in view has realized the pearl roles as are last #OmerIplikci, #MertSonmez, #Kuzgun shown his capacity to act such potential films

  Apreciază

 2. Bravo Baris si multumim Alina.
  Asta vrem si noi nu aberatii la infinit, un milion de poze etc. Dar Baris e Baris, sa nu uitam unde e el positionat. Si nu e vorba de norocul lui sau de fanii care nu sunt buni deloc:)))
  Nu suntem doar noi care credem ca e prea mult , asteptam serialul si activitatile lui de alta data.

  Apreciază

 3. Anda, este important să aveți puțină răbdare.Cu siguranța vor veni momente frumoase în cariera lui Keremcem, de care să vă puteți bucura pe deplin.Scenariul de la Ali ve Sevda mi se pare extrem de promițător, iar Keremcem și partenera lui de serial cred ca se vor dedica cu tot sufletul, pentru ca acest cuplu să placă publicului.Iar munca lor va fi apoi răsplătită prin premii deosebite.Dacă ei se vor implica total și vor munci cu pasiune, nu are cum să rămână fără ecou acest lucru.

  Apreciază

 4. Bravo Baris!
  Asta vrem si noi de la Keremcem dar el e cu faimoasa din Indonezia. Aia e achievement-ul lui. Cam asta am tot vrut sa spunem. Sunt actori premiati, implicati in tot felul de proiecte ..

  Apreciază

 5. Subscriu, Macrina!☺️Și are un mers atât de fascinant, încât ar fi păcat să ne priveze de prezența lui.

  Apreciază

 6. Felicitări, dragul nostru Baris!👏👏👏Mă bucur foarte mult pentru el și îmi doresc să primească multe, multe premii frumoase.Un premiu binemeritat pentru deosebita performanța din serialul Kuzgun.Luna mai a început foarte frumos pentru Baris, se pare că a pășit cu dreptul.Să continue în acest stil, la cât mai multe realizări, hai să vină și un Emmy anul acesta!🙏🏻Cât de minunat ar fi un premiu Emmy în palmaresul lui…pentru felul cum trăiește fiecare scenă și cum ne transmite toate emoțiile dincolo de sticlă, atât de veridic, cred că l-ar merita cu prisosinta.
  Mulțumim pentru articol!😘

  Apreciat de 3 persoane

 7. Felicitari Baris Arduc! Si cat ne bucuram noi fanii pentru el, pentru recunoasterea talentului sau , pentru aprecierea valorilor pe care le promoveaza. Sa speram ca acolo se va duce sa-si ridice premiul, nu de alta, dar vrem sa-l vedem defiland pe podium:)))

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.