Încă puțină răbdare


„Încercări de selfie 1.. 2..  📸 Știu că așteptați cu nerăbdare videoclipul, dar încă puțină răbdare. 👊🏼 Nu trebuie să uit să-i mulțumesc lui Ender Çabuker pentru că ne-a oferit prilejul să cunoaștem acest suflet frumos și să lucrăm cu el.🤚🏻„

İrem Haykır -Video Music Director

 

„În cele din urmă, am încheiat acordul cu Star Media Nusantara, cel mai mare grup Media din Indonezia și cu superstarul Ayu Tingting cu 31 milioane de urmăritori. Proiectul produs de noi va fi, la sfârșitul lunii mai, în fața publicului iubitor de muzică. În cadrul acordului încheiat între companiile noastre, ne vom întâlni în mai multe proiecte. #IndoXTurkey„

Ender Çabuker

Music Producer / Composer / Istanbul

Reclame

Categorii:ACTORI TURCI, Keremcem

Etichetat ca:

10 răspunsuri

 1. Nu mai vine nimeni cu nimic. Ne am lamuririt .
  Multumesc doar pentru toate raspunsurile pe care mi le-ati oferit cu promtitudine. Recunosc ca indiferent de ora, am avut raspuns la tot.
  Dar sa ne fereasca daca spunem ceva rau de el ca am vazut reactii.
  Succes amandorura .

  Apreciat de 1 persoană

 2. Citisem pe undeva că acel contract cu Star Media Nusantara (MNC) stipulează publicitate pentru muzica și serialele lui (vechi și viitoare) în Indonezia, India și Coreea.
  Mai citisem ca Ayu este și actriță, are filme, iar batikul cu care se leagă la cap este un important element al culturii ei naționale.
  Scuze, dar, dacă am înțeles eu greșit, numai Google tanslate este de vină !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Am vrut sa accentuez ideea sufletului frumos, apoi am facut trecere la cel caruia i-a multumit. Altfel, as fi pus poza principala cu ea. Chiar puteti ignora admina. Serios. Scriu ce pot, ce sunt in stare, ce vreau pentru ca e blog si e personal. Daca gasiti ceva care va place, bine. Daca nu, nu. Si acum va veni iar cineva care sa spuna ca ma victimizez sau sunt ironica sau nu stiu mai ce. Fiecare e cum poate sa fie. Nu putem fi pe placul tutuor. Si pe cuvant ca nu ma mai straduiesc sa fiu pe placul cuiva, S-au dus vremurile cand plangeam o ora cand citeam comentarii rautacioase pe aici. Cam asta este. De acum, v-as ruga sa comentati despre articole si actori, cantareti etc. Si sa-mi adresati intrebari cu privire la actori, proiecte si ma voi stradui sa raspund. Da, cafeaua e mereu buna. Cam asta. Multumesc. Weekend placut.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Suflet frumos este si ramane preferatul meu indiferent de alegerile profesionale si personale pe care le face. Valorile lui , educatia il recomanda pentru asta.
  Acum doar ne supara putin. Vad ca fanii lui nu se intrec in fericire nici ei.Citesc blogul chiar daca ma derajeaza atitudinea adminei. Cum face cafeaua imi place mai mult.

  Weekend placut.

  Apreciat de 1 persoană

 5. As fi vrut sa ma abtin in a comenta. Dar e o opinie.
  Keremcem ar fi putut avea un million de fani daca era activ nu sa cumpere 5k pe zi care si dispar.
  Astept aceasta melodie care e turco indoneziana din cate am vazut.
  Vad ca nici fanii lui din Turcia din pacate nu sunt entuziasmati. Pai uitati-va la sutele de comentarii din joile cand posta live melodiile lui.
  Daca vad 5-6 comentarii in Turca.
  Cariera lui. Eu ador sufletul lui frumos in continuare. E un om bun si frumos si asta primeaza pentru noi pana la urma.

  Weekend frumos.

  Apreciază

 6. Deci vor avea mai multe proiecte? Ce sa zic, devine faimos in Indonezia.
  Dar cu followersii bate la ochi. Sa cumpere si el o mie la 2 zile 😂😂😂😂
  Weekend placut.

  Apreciază

 7. :))))))) Anda, chill. E chiar fun. Dau bine articolele astea, aici cresc viewers, pe insta se cumpara followers. Pardon, vin urmaritorii lui ting ting. :))))
  Weekend placut.

  Apreciază

 8. Cred ca o faceti intentionat deja. Era liniste sau ce?
  S-a mutat İnstagram pe blog? Parca nu va placea asta.

  Apreciază