Rezumatul episodului 40


Un nou început!

A trecut un an de când Can și Sanem s-au depărțit. Sanem a scris cartea, a fost tradusă în mai multe limbi străine și a avut parte de mare succes. Deși visul i s-a împlinit, absența lui Can este pentru Sanem o viață distrusă. Cu un an în urmă, imediat după ce Can a plecat, Sanem a regretat și l-a căutat însă nu a reușit să-l găsească. Luni de zile, nu doar Sanem, nimeni nu a reușit să dea de Can. Sanem se simte părăsită și uitată. Nu-l va ierta niciodată pentru că, în ziua aceea grea când Yiğit a rămas infirm și jurnalul ei a ars, a plecat fără să aștepte nici măcar o zi.

De fapt, nu a trecut o zi fără ca Can să se gândească la ea. S-a refugiat pe mare, a venit pe uscat doar când a fost necesar, a călătorit în toată lumea însă nu și-a găsit liniștea. Nu o va ierta niciodată pe Sanem că nu a avut încredere în el și l-a perceput drept agresiv și un bărbat care e în stare să facă rău persoanei iubite.

Întors din străinătate, domnul Aziz, tatăl lui Can, îl găsește pe Can cu ajutorul doamnei Remide și vrea să vorbească cu el.

Can, cel care gândea că nu va face un pas în orașul unde este Sanem, se întoarce la Istanbul, la insistența doamnei Remide, pentru a-l vedea pe tatăl său.

Oricât s-ar evita Sanem și Can, destinul a pregătit de mult un lanț de evenimente care să-i aducă la un loc.  Întâlnirea se va petrece mai repede datorită lui Aziz, a Remide-ei și prietenilor.

Povestea plină de dragoste și pasiune dintre Albatros, întors la dragostea vieții lui și Pasărea Simurgh, începe de aici.

PS 1 (Pasărea Simurgh și Albatrosul  se numește cartea lansată de Sanem.)

PS 2 (Pasărea Simurgh pasărea nemuritoare din mitologia persană despre care se spune că este un simbol al căutării de sine),

e3e6

e4e5

e7e8e9e10e11

e2.jpg

Sursa: startv.com.tr

Reclame

6 răspunsuri

 1. E un serial după părerea mea mult mai bun ca KA ,toți sunt fenomenali dar Sanem și Can sunt pe bună dreptate cei mai buni.

  Apreciază

 2. Mie personal primul sezon mi-a placut mai mult decat primul sezon din KA (care in opinia mea a fost prea plin de umplutura). Sezonul doi din KA a fost mai fain, deci aici cred ca sezonul 2 va fi stralucit.
  Din interpretarea pe care am vazut-o in secvente, cred ca sezonul 2 va fi foarte bun.
  Spor la treaba.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mie sezonul doi din KA mi-a placut mai mult. Deci sezonul doi de aici sigur va fi mult mai bun, pentru ca in opinia mea, sezonul 1 nu a fost asa plin de umplutura inutila, a fost chiar bun, deci asteptarile sunt ridicate, mai ales ca interpretarea din secvente pare foarte buna.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Superb! Așteptăm cu mare interes reîntoarcerea și regăsirea de sine. Se pare că este o relansare din toate punctele de vedere, aproape că pare un nou serial. Vă mulțumim pentru că ne țineți la curent 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.