A suspendat proiectele cinematografice


Can Yaman a răspuns câtorva întrebări în seara spectacolului în care vedetele au cântat și au transmis mesaje pentru copii și natură.

Actorul a mărturisit că este o seară foarte specială. Deși era zi de filmări, a reușit să primească o zi liberă pentru o astfel de cauză și participă împreună cu Demet Özdemir.

A mai spus că au mari emoții pentru că vor fi puși pentru prima oară în situația de a fi prezentatori și are pentru ei o conotație deosebită și prețioasă într-o manifestare semnificativă.

Întrebat dacă vor cânta, a răspuns că inițial și-au propus să cânte, dar, existând și opțiunea de a prezenta un moment din spectacol, nu și-au mai asumat riscul și au acceptat să prezinte.

A fost întrebat și de afecțiunea pe care a avut-o la ochi și a spus că s-a întâmplat în perioada premiilor KELEBEK, două episoade a filmat cu ochelari, apoi timp de două luni nu a văzut prea clar, dar acum este foarte bine.

Despre serial a spus că totul decurge foarte bine, se vor întâmpla schimbări de imagine, va fi un arc peste 1 an de zile, timp în care a fost un rebel pe iaht. A mai spus că episodul trecut a fost ca un sfârșit de sezon, iar următorul va fi ca un început de sezon. Vor veni și noi personaje. S-a schimbat scenaristul. Vor fi locații noi. Imagini noi. Vine un „Erkenci Kuș„ reînnoit și minunat.

A spus că avea planuri de vacanță, dar postul TV și producătorul au decis să continue pe întreaga durată a verii și după aceea fără pauză.

A avut și oferte foarte frumoase de film, dar sunt suspendate, „Erkenci Kuș„ continuă și în funcție de cum va continua se va implica și într-un proiect cinematografic.

În ianuarie va pleca în armată la Izmir- Bornova. Ori de câte ori își amintește că nu va mai avea barbă și părul va fi scurt, se întristează și l-a rugat pe reporter să nu abordeze acest subiect.

A avut părul cel mai scurt în timpul liceului, dar și atunci după o perioadă în care a avut părul lung și era tolerat de profesori doar pentru că era bun la învățătură. Când a venit tuns la școală, toată lumea a fost șocată ceea ce probabil se va întâmpla și acum.

Reporterul i-a spus că se bucură de o mare notorietate și l-a întrebat dacă aceasta implică și lucruri mai puțin plăcute.

Can Yaman a răspuns că a fi plăcut este foarte frumos. Uneori se întâmplă să nu aibă voie să facă fotografii cu fanii, este nevoit să refuze și regretă foarte mult. Așa s-a întâmplat și în această perioadă când era nevoie de păstrarea misterului în privința noutăților legate de serial. A fost rugămintea producție ca, timp de două săptămâni, să nu se fotografieze cu fanii iar oamenii s-au necăjit.

A fost întrebat și despre styling și a spus că este asigurat de ASLI PARLAK.

Când reporterul i-a spus că ar vrea să-i adreseze „întrebarea-bombă„, acesta l-a rugat să nu intre în subiecte legate de dragoste.

Un alt reporter a spus că fanii îi consideră o pereche potrivită și îi plac foarte mult împreună.

A mulțumit și atât.

Când un alt reporter l-a întrebat dacă iubește pe altcineva și dacă există cineva în viața lui, a spus că indirect îi adresează întrebarea de mai devreme și nu va răspunde.

A spus: „Vă rog frumos. Suntem aici într-o zi cu o semnificație deosebită. Să nu vorbim despre altceva.„

 

2 gânduri despre “A suspendat proiectele cinematografice

  1. Mar

    Vă mulțumim! Este un actor deosebit, talentat, deștept, extrem de expresiv și serios. Problema dragostei, a vieții personale este a lui și a partenerei pe care o are, lucru pe care trebuie să-l priceapă fanii și ziariștii. Să sperăm că vom avea un ”Erkenci Kuș” curățat de mizeriile inutile, care l-au afectat.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.