Cine este İlay Erkök?

Publicat de

İLAY ERKÖK, interpreta rolului YAREN din serialul de succes HERCAI, serial care a fost cumpărat și de Kanal D România, surprinde telespectatorii prin prestația sa actoricească foarte bună.

İlay Erkök s-a născut la 1 octombrie 1993 în İstanbul şi este absolventă a secţiei de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat de la Universitatea Istanbul și a fost prima studentă turcoaică admisă la Academia Regală Scoțiană (secția teatru) unde a câștigat o bursă de un an.

Fiind prima, sigur că au existat și obstacole. Cum le-a depășit? I-a scris reginei despre ce cale ar trebui să urmeze pentru a beneficia de bursa obținută. Și a primit răspuns în doar câteva săptămâni! (Titlul ziarului: „Regina a intervenit pentru o actriță turcoaică„

Ilay.jpg

Idolii ei sunt Audrey Hepburn și Charlie Chaplin. (sozcu.com.tr)

A jucat în serialele:

2018- Darısı Başımıza/Să ne fie de bun augur

2016 – Hayatımın Aşkı/ Dragostea vieții mele
2015 – İnadına Aşk/ Dragoste în ciudă
2013 – Güneşi Beklerken/ Așteptând soarele

Întrebată „Când a început aventura în actorie?, aceasta spunea, într-un interviu acordat un interviu pentru Suplimentul de Duminică al ziarului Vatan, că în școala primară li s-a cerut să memoreze o tiradă, iar ea a interpretat „a fi, sau a nu fi, aceasta e întrebarea” din HAMLET. Nu înțelegea sensul tiradei, dar aplauzele pe care le-a primit i-au provocat un sentiment aparte.

În alegerea unui proiect, scenariul este cel mai important. Dacă îi stârnește emoții, analizează cât de influent este rolul ce i se propune. Nu preferă un personaj asemănător cu cel interpretat curând pentru că vrea să descopere mereu „un alt eu„

Actriţa a obţinut şi certificatul de scenarist de la Universitatea Beykoz.

Este foarte ambițioasă și determinată! Exact așa cum se anunță Yaren Șadoğlu în următorul episod al serialului devenit deja fenomen.

Cântec de leagăn:

Leagănul bebelușului este din brad.

S-a rostogolit și a căzut.

Tatăl lui va veni din Damasc…

YAREN- Dacă piatra pe care o arunci nu nimerește broasca pe care ai îngrozit-o, atunci nu o arunca.

Dar eu știu foarte bine unde trebuie să arunc piatra!

Tot ce nu au reușit să facă bărbații noștri împotriva celor din clanul Aslanbey, inclusiv ție, voi face eu!

Iar azi, la o cafea, ne transmite că un proverb din Midyat (unde se filmează serialul) spune  că „nu-i problemă, rezolvăm.„

 

Reclame

17 comentarii

 1. Am vazut 😥 Apare el:))
  A aparut o poza cu Keremcem si in copil de la filmari.

  Aresin setteki babası cem değil Keremcem.
  Asta scrie, dar traducerea ma omoara.sunt tata-fiu?:))))

  Apreciat de 1 persoană

 2. Despre Ilay nu comentez, nu mi-a placut momentele jenante de fetita rasfatata etc.insa in serial face treaba buna. Bravo ei.
  Referitor la blog, grafica e bine insa poate ar fi bine si pe pagina de İnstagram sa postati articole cu # numele actorului sau proiectul.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Imi place mult formatul. Si logo.
  E mai aerisit parca.
  Cat despre Ilay, imi place ascensiunea ei. Si schimbarea ei.
  Multumim pentru interviul cu Keremcem, de pe acum❤️

  Apreciat de 2 persoane

 4. Poate pe maine dupa amiaza. 🙂 Rezumat e mai greu pt ca se vor intreba `Dar daca a mai zis ceva?`. Si mie imi place formatul. Antet nou, logo nou etc. Din meniu se poate ajunge la ce e mai important. Atat am putut. Voiam o schimbare.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Bravo ei. Creste si ca femeie și profesional. M-a enervat grav in relația cu Keremcem dar vad că și-a revenit.
  Joaca foarte bine Ilay. E bună. 👍

  Apreciat de 1 persoană

 6. Noi toate. Eu una nu aveam așteptările astea. Și în general vazund o doar ca iubita a lui Keremcem și făcând maimuțării…Avea in spate cv ul și experiența cu regina dar acțiunile ei o caracterizau altfel.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.