Sări la conţinut

Două seriale noi la Kanal D

„Zalim İstanbul/Nemilos Istanbul” şi „Yaralı kuşlar/Păsări rănite„ se vor difuza, începând de mâine, 1 aprilie. la Kanal D (Turcia).

„Yaralı kuşlar/Păsări rănite„ va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00. Este povestea de supraviețuire a micuțului Ömer, vânzător de batiste din hârtie și a Meryem-ei, cea despre care el cred că îi este soră. O confruntare dintre bine și rău.

Producția Stellar Yapım are ca producător pe İnci Gülen Oarr și pe Cem Tabak pe fotoliul de regizor. Distribuția este formată din:  oturuyor. Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı și Cemre Melis Çınar.

yarali.jpg

„Zalim İstanbul/Nemilos Istanbul” este o producție Avşar Film, producător Şükrü Avşar, o poveste despre lupta pentru existență care se întinde din Antakya până la Istanbul.

Serialul regizat de Cevdet Mercan are un scenariu semnat de Sırma Yanık și o distribuție formaă din experimentații: Fikret KuşkanDeniz UğurMine TugayAyşen Sezerel și Gamze Demirbilek, dar și talentații tineri: Ozan DolunaySimay BarlasBahar ŞahinSera KutlubeyBerker Güven și İdris Nebi Taşkan. 

Medyatava scrie că este un proiect ambițios care va aduna publicul luni seara în fața micului ecran.

zalim.jpg

 

1 comentariu »

  1. De data asta un Omer blond, cu ochii albaștri.Îi urez succes, mai ales pentru că e și el o pasare rănită, ca și Corbul nostru drag.🍀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: