„Zalim İstanbul/Nemilos Istanbul” şi „Yaralı kuşlar/Păsări rănite„ se vor difuza, începând de mâine, 1 aprilie. la Kanal D (Turcia).

„Yaralı kuşlar/Păsări rănite„ va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00. Este povestea de supraviețuire a micuțului Ömer, vânzător de batiste din hârtie și a Meryem-ei, cea despre care el cred că îi este soră. O confruntare dintre bine și rău.

Producția Stellar Yapım are ca producător pe İnci Gülen Oarr și pe Cem Tabak pe fotoliul de regizor. Distribuția este formată din:  oturuyor. Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı și Cemre Melis Çınar.

yarali.jpg

„Zalim İstanbul/Nemilos Istanbul” este o producție Avşar Film, producător Şükrü Avşar, o poveste despre lupta pentru existență care se întinde din Antakya până la Istanbul.

Serialul regizat de Cevdet Mercan are un scenariu semnat de Sırma Yanık și o distribuție formaă din experimentații: Fikret KuşkanDeniz UğurMine TugayAyşen Sezerel și Gamze Demirbilek, dar și talentații tineri: Ozan DolunaySimay BarlasBahar ŞahinSera KutlubeyBerker Güven și İdris Nebi Taşkan. 

Medyatava scrie că este un proiect ambițios care va aduna publicul luni seara în fața micului ecran.

zalim.jpg

 

Publicitate