Două seriale noi la Kanal D


„Zalim İstanbul/Nemilos Istanbul” şi „Yaralı kuşlar/Păsări rănite„ se vor difuza, începând de mâine, 1 aprilie. la Kanal D (Turcia).

„Yaralı kuşlar/Păsări rănite„ va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00. Este povestea de supraviețuire a micuțului Ömer, vânzător de batiste din hârtie și a Meryem-ei, cea despre care el cred că îi este soră. O confruntare dintre bine și rău.

Producția Stellar Yapım are ca producător pe İnci Gülen Oarr și pe Cem Tabak pe fotoliul de regizor. Distribuția este formată din:  oturuyor. Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı și Cemre Melis Çınar.

yarali.jpg

„Zalim İstanbul/Nemilos Istanbul” este o producție Avşar Film, producător Şükrü Avşar, o poveste despre lupta pentru existență care se întinde din Antakya până la Istanbul.

Serialul regizat de Cevdet Mercan are un scenariu semnat de Sırma Yanık și o distribuție formaă din experimentații: Fikret KuşkanDeniz UğurMine TugayAyşen Sezerel și Gamze Demirbilek, dar și talentații tineri: Ozan DolunaySimay BarlasBahar ŞahinSera KutlubeyBerker Güven și İdris Nebi Taşkan. 

Medyatava scrie că este un proiect ambițios care va aduna publicul luni seara în fața micului ecran.

zalim.jpg

 

Un gând despre “Două seriale noi la Kanal D

  1. Alina B.

    De data asta un Omer blond, cu ochii albaștri.Îi urez succes, mai ales pentru că e și el o pasare rănită, ca și Corbul nostru drag.🍀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.