Dat jos din avion


Presa turcă susține că Erkan Petekkaya a fost dat jos din avionul care urma să decoleze spre Dalaman pe motiv că ar fi fost sub influența alcoolului și s-ar fi declanșat un conflict de la faptul că o femeie l-ar fi atins pe șold.

Momentul a fost filmat de un alt pasager.

În timp ce se îndrepta spre coborâre, actorul a spus: „Dragi prieteni, nu eu am făcut astea. Vă jur că nu am făcut. Au venit asupra mea ca să câștige urmăritori în social media. Pe cuvânt că nu am făcut-o eu.„

Producătorul Mustafa Uslu a intrat în legătură telefonică cu emisiunea 2.Sayfa/A doua pagină„ de la Kanal D, spunând că Erkan Petekkaya este victimă.

„Cred că lui Erkan i s-a întins o cursă. Erkan Petekkaya este tată și soț iubitor. Am vorbit cu Erkan, Suferă foarte mult din cauza celor întâmplate. A fost foarte deranjat că a fost atins fizic. Când a vrut să spună, a fost acuzat că e beat…Erkan le-a spus: „De ce faceți asta? E vreo vină că mă aflu între voi?„ iar oamenii au perceput eronat. De fapt, totul a pornit de la faptul că, în aglomerație, o femeie l-a atins pe Erkan Petekkaya în zona șoldului. De acolo s-a declanșat totul. „

Sursa: Hürriyet

 

„Să le fie rușine celor care te-au făcut să trăiești asta. Bărbat adevărat Erkan Petekkaya! Prietene, mi s-a sfâșiat sufletul când te-am auzit spunând „Nu am făcut eu asta.„. Să le fie rușine celor care ți-au întins cursa asta. Să aibă grijă Dumnezeu de ei.„ a scris producătoru pe Instagram.

Reclame

Categorii:ACTORI TURCI

Etichetat ca:

1 răspuns

  1. Se pare ca problema cu alcoolul despre care a mai circulat prin presa e reala. Probabil ca ar fi vreu garduri pt delimitare pe culoarul avionului sa nu fie atins. Uite asa alcoolul distruge omul mintea cariera sanatatea si familia. Pacat de el.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.