Mesajul Producătorului

Publicat de

Faruk Turgut, producătorul serialului de succes „Erkenci Kuș/Pasărea Matinală, ce are în rolurile principale pe Demet Özdemir şi Can Yaman, a transmis, prin intermediul Twitter, un mesaj cu privire la scenariul serialului.

Astfel, acesta a mulțumit foarte mult, pentru aportul adus serialului, scenaristei Aslı Zengin pentru marele succes pe care l-a avut în cadrul GOLD FILM și a anunțat că, odată cu episodul 38, colaborarea se va sfârși. 

A urat „Bun venit și spor„ scenaristei Ayșe Kutlu (și echipei sale), cea care va scrie scenariul odată cu episodul 39. Este aceeași scenaristă care a scris primele 17 episoade ale serialului.

bandicam 2019-03-27 13-25-25-065.jpg

 

 

 

Reclame

2 comentarii

  1. Revenirea scenaristei din primele episoade mi se pare o alegere excelenta, ea a fost cea care i-a conturat pe Can si Sanem astfel incat sa atraga atat de multa lume. Asli a scris si parti frumoase, nu se poate nega asta, dar a facut multe greseli si desi i s-a scris pe Twitter ce se vrea si unde ar trebui sa schimbe lucrurile a insistat cu gelozia si sa aduca personaje care nu erau necesare ( Ceyda, Polen) in loc sa implice personajele vechi ( Metin, Akif, etc ). Sa speram ca totul o sa fie bine si ca serialul o sa continue cel putin pana in vara.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.