Sări la conţinut

Engin Altan Düzyatan despre Burak Özçivit


Engin Altan Düzyatan, actorul din rolul principal al serialului de mare succes “Diriliş Ertuğrul”, a luat masa, cu soția sa Neslişah Alkoçlar, la un restaurant din Rumelihisarı.

Actorul a stat de vorbă cu reporterii și, conform Hürriyet, acesta a confirmat finalul serialului în mai. A spus că se va odihni și va petrece timp cu familia.

Despre Burak Özçivit a spus: „Și fratele Burak se va ridica la nivelul rolului. Am încredere.„.

Dirilis.Jpeg

Potrivit Milliyet, serialul cu audiențe record “Diriliş Ertuğrul” se va termina, odată cu episodul 150, în seara de 29 mai.

Din octombrie sau noiembrie, TRT1 va difuza „Diriliș Osman„ care va aduce povestea de viață a lui Osman Gazi, rol ce va fi interpretat de Burak Özçivit.

Osman Bey, va prelua conducerea după moartea tatălui său Ertuğrul Bey.

Când Mehmet Bozdağ, scenaristul și producătorul serialului „Diriliş Ertuğrul”, a anunțat, în octombrie 2018, că Burak Özçivit revine pe micul ecran, acesta scria pe Instagram:

„Urmărit cu interes în peste 65 de țări din mai multe zone ale lumii, serialul „Diriliş Ertuğrul” va veni în fața publicului său, în sezonul 2019-2020, cu conceptul „Diriliş Osman”. În proiectul pe care îl pregătim de mult timp cu meticulozitate, personajului Osman îi va da viață Burak Özçivit. Îmi exprim speranța, cu acest prilej, ca parteneriatul nostru de călătorie să fie de bun augur.„

Osman Gazi s-a născut în 1258 și a moștenit titlul de bei („guvernator”, în limba turcă bey) de la tatăl său, Ertuğrul (Ertogrul) care la rândul său moștenise titlul de tatăl său (Suleyman Șah). Osman I a devenit în 1281 conducătorul statului Sögüt. Înființarea imperiului își are originea în cucerirea tribului turc Eskenderum și în 1301–1303 a orașului Eskişehir (în turcă: „orașul vechi”), deși Osman declarase independența micului său stat, Principatul Otoman, față de statul selgiucid.

Osman este considerat fondatorul Imperiului Otoman. (Wikipedia)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: