Sări la conţinut

Oamenii jignesc foarte ușor

Sevda Erginci (Zeynep din „Yasak Elma/Mărul interzis„) a stat de vorbă cu jurnalista Seyhan Erdağ pentru canalul acesteia de Youtube.

Seyhan Erdağ a început dialogul prin a-i spune că, atunci când l-a văzut pe Kaju în serial, a gândit că are legătură cu ce are Sevda acasă.

Actrița i-a răspuns:

„Exact. Nu se mai pot folosi nume de oameni pentru căței și pisici în seriale pentru că, purtătorii acelor nume, dau în judecată. Nu știu de ce. Este aberant. De exemplu, nu poți să numești Seyhan că toate cele care au acest prenume dau în judecată. Domnul Fatih a mai pățit-o într-un alt proiect, de aceea a fost nevoie să găsim un altfel de nume. Eu i-am zis să-l numim Kaju că și pe băiatul meu tot Kaju îl cheamă și e un nume foarte frumos.„

R: Dacă mai aveți nevoie, puteți să-i spuneți Reçel (Dulceață), e numele fetei mele. sau puteți să-i spuneți Kurabiye (Fursec), e numele băiatului meu. (Notă: Când ele spun fata și băiatul meu, se referă la câinii și pisicile de acasă 🙂 ). Sau, dacă vreți, puteți să-i ziceți Seyhan că eu aș fericită ca numele meu să fie dat unui câine sau unei pisici…„

Jurnalista mărturisește că îi este dor de acea Sevda de 20 ani și părul lung.

Sevda Erginci a răspuns că acel păr era foarte frums pentru acea vârstă, dar acum are 25 de ani. Jurnalista a glumit spunând că au trecut vreo 30-40 de ani de atunci.

A mai spus că îi place mult bretonul, special pentru Zeynep, a fost o opțiune pentru a aduce un personaj mai cald și mai simpatic.

A mărturisit că au căutat pe Pinterest calea spre a forma personajul Zeynep. Voiau să fie un personaj în afara rivalității dintre femeile din Yasak Elma, să aibă lumea ei, să fie îndemânatică, să aibă breton, să se îmbrace colorat și să fie reală. Am ales de acolo stiluri de ținute și coafuri, împreună cu doamna regizor, Cu o lună în urmă jucam într-un alt serial și, pentru a fi credibilă aici, era nevoie de o schimbare serioasă. Așa am creat personajul.„

A fost întrebată dacă există momente în care, ca și publicul, se mai supără pe Zeynep pentru  că, dacă era în viața reală, de mult ar fi trebuit să-l lase pe Alihan și că acesta ar trebui să sufere mai mult.

Actrița a răspuns: Dar dragostea nu-i așa….

„Dar s-a însurat și a plecat.„ a spus jurnalista.

Actrița a răspuns: Când ajung într-un astfel de punct de îmi spun „Ce face fata asta? De ce nu-l lasă pe Alihan?„, mă salvează acest cuvânt „Dragostea„. Dragostea te determină să faci orice. De aceea greșești, de aceea te schimbi, asta te maturizează. „

„Dar dacă era în viața reală. Știi că avem ambiții, dorințe de răzbunare, vrem să-l facem să sufere… „a spus jurnalista.

Acrița a răspuns:

„Zeynep îmi seamănă foarte mult prin reacții. De aceea, pe de o parte, îmi e ușor. De aceea, orice ar face, îmi spun că de asta face…Îi dau dreptate și cred în ea. „

Jurnalista a spus că dulceața și naivitatea Zeynep-ei este, de fapt, însăși Sevda Erginci.

Actrița a spus că, înaintea acestui rol, a jucat roluri foarte diferite de ea și, pentru prima oară, joacă ceva apropiat de sine. Până acum a jucat: comedie, fata de la țară, fata cea rea.

A mai spus că și Onur e iubitor de animale. Are doi câini și trei pisici, iar ea are două pisici (Leyla și Kaju).

A mărturisit că îi place foarte mult numele Leyla, jurnalista spunând că e cunoscut în întreaga lume și de nemodificat. Dacă nu ar fi chemat-o Sevda, ar fi vrut să o cheme Leyla.

Jurnalista i-a spus că cele mai multe căutări pe Google despre Sevda Erginci se referă la înălțimea ei.

Actrița a spus că doar persoanele care nu știu să comunice și nu știu ce să spună despre ea, ca să o atingă cumva, întreabă doar de înălțime. Pe de altă parte, le dă dreptate pentru că joacă cu un actor care are 1.97.

Jurnalista a spus că pe Google scrie că Sevda Erginci are 1.65. Este adevărat sau nu?

Sevda a spus: „Răspund, cu toată sinceritatea, că am 1.59.„

A mai spus că la filmări se folosește, când se apropie de Alihan, ceva ce o înalță, dar strică toată emoția uneori. Nu-i pasă de înălțimea ei.

Chiar și când se scria pe internet că are 1.65, era jignită că are doar atât.

Jurnalista a precizat că a scris în „Temiz Magazin„ despre Sevda Erginci că are 1.65 și a fost făcută chioară și handicapată pentru că nu vede că e mult mai scundă.

Sevda Erginci spus că oamenii jignesc foarte ușor, în trecut acorda importanță, dar nu-i mai pasă.

A fost întrebată despre cum va fi relația dintre Zeynep și Alihan și a răspuns că ar fi vrut mult să răspundă, dar au rămas vreo două episoade până la răspunsul acestei întrebări. De la ep.38 sau 39 se vor întâmpla și altfel față de lucrurile obișnuite.

Întrebată cu cine este mai apropiată dintre colegii/colegele de serial, a spus că-i iubește mult pe toți, că e o echipă care se înțelege foarte bine, că Onur e dragul ei, unul dintre cei mai dragi parteneri cu care a jucat și nu ar vrea să-l piardă nici după acest proiect, că așa e și Eda, băieții, că ce se vede pe ecran se continuă și în caravană, filmează cinci zile pe săptămână, Are oo surioară și un frate care locuiesc cu părinții.

Părinții sunt divorțați, dar amândoi locuiesc la Istanbul.

Ea locuiește singură.

Îi place să petreacă timp în casă, îi place să gătească și, dacă vreodată va avea timp mai mult va dori să urmeze niște cursuri de gastronomie și să deschidă ceva în domeniu. Îi place să gătească și să mănânce.

Are un grup de prieteni. Casa ei este ca un spațiu comun.

Întrebată ce meniu ar pregăti dacă ar veni în vizită cinci persoane, a spus că, dacă ar fi fost în trecut, ar fi făcut plăcinte, dar acum probabil că ar pregăti somon cu muștar și miere și salată. Încearcă să facă dulciuri fără făină și zahăr.

A spus că, tot pe Google, lumea se întreabă dacă are operații estetice și a spus că nu. Dacă avea operație estetică, ar fi trebuit să aibă nasul mai mic.

Mult timp a jucat nemachiată, iar acum, apărând așa, lumea crede că are operații estetice.

În urmă cu cinci ani era mai timidă.

Chiar și acum, în fața camerei, nu prea poate să vorbească, dar contează să stea de vorbă cu cineva de încredere și azi a fost mai relaxată.

Și s-a terminat cu urări de bine.

 

3 comentarii »

 1. Doamna Guler nu luoati in considetare vorbele rautacioase.
  Noi va multumim pentru informatiile care ne le dati sintet un om de exceptie.
  Eu sint fan Ozgan Deniz cind ne dati informatii despre el le citesc de doua chear de trei ori.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Acolo a fost si mai amuzant. Ar fi castigat alt cuplu pentru ca eu as fi fan Fahriye Evcen si am cazut pe spate cand am vazut ce multe voturi au Kemal si Nihan. Aberatii duse la extrem. Obraznicie. Lipsa de respect. Ziceau ca nu vor mai citi blogul, ca se vor informa cu Google translate, dar azi dimineata tot pe grup erau si comentau la fel. Probabil ca nici nu au dormit. Incredbil.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Vă mulțumim pentru traducere! Sevda este o actriță deosebit de talentată și expresivă, sperăm să o vedem în cât mai multe roluri pentru că are darul de a trece de sticlă și de a transmite emoții. În plus este modestă, frumoasă și naturală. Și da are mare dreptate, ”oamenii jignesc foarte ușor”, lucru văzut și aici, unde nu ar trebui să existe patimă. Este trist când vezi cât de pătimași sunt unii confrați , trecând extrem de rapid dincolo de barieră. Am văzut ieri astfel de reacții legate de un sondaj, care nu necesita patimă și cuvinte aruncate aiurea, mai ales când cineva face ceva benevol, din plăcere. Triste vremuri trăim.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: