Despre ei s-a vorbit cel mai mult

Publicat de

 

DigiLUP a dat publicității numele celor mai discutați actori, săptămâna trecută, în social media.

Locul 1 este ocupat de BARIŞ ARDUÇ.

bandicam 2019-03-14 17-27-33-060.jpg

 

DigiLUP este o soluție media digitală care monitorizează mediile sociale și online, produce analize avansate și oferă rapoarte.

MTM (Centrul de Monitorizare Media) și Global (partener Twitter) și-au unit forțele și asigură serviciul cu cea mai extinsă monitorizare și măsurare digitală a mass-media din Turcia.

DigiLUP are capacitatea de a monitoriza simultan 150 de milioane de surse de Internet în 187 de limbi diferite în 196 de țări, inclusiv canale social media, site-uri web, bloguri, forumuri și dicționare.

Reclame

8 comentarii

 1. Adevărat grăit-ai Alina B.! Prestația lui Baris este deosebita si caracterul la care-i da viata ne face sa-l admiram si îndrăgi. Respect Baris – Kuzgun dar si onoare, onestitate si curaj!

  Apreciază

 2. Felicitări, dragul nostru, Baris!👏👏👏
  Aș vrea să citez ceva ce mi-a plăcut foarte mult și mi se pare mie că parcă ar fi fost scrise special pentru Baris aceste cuvinte, fiecare frază i se potrivește întocmai…
  “Transformarea este cea după care tânjește actorul, în mod conștient sau inconștient.Actorul trebuie sa-și stăpânească corpul și vorbirea, deoarece sunt singurele instrumente la dispoziția actorului.În orice operă de artă adevărată și mare, găsim totdeauna patru calități pe care artistul le-a pus în creatia sa: Îndemânarea, Forma, Frumosul, Unitatea.
  Corpul actorului trebuie sa fie modelat și recreat din interior.Un actor trebuie să ardă în interior cu o ușurintă exterioară.Un corp sensibil și un psihic bogat nuanțat sunt reciproc complementare și creeaza acea armonie atât de necesară pentru atingerea scopului profesional al actorului.
  In procesul de încorporare a unor imagini puternice, bine elaborate, vă modelați corpul din interior, imbibandu-l cu sentimente, emoții și impulsuri voluntare artistice.
  Căci nu este, oare, artist-actor, in adevăratul sens al cuvântului, acea ființa care este înzestrată cu putința de a vedea și de a trăi lucruri care sunt obscure pentru o persoană obișnuita?Corpul unui actor trebuie să absoarbă insușirile psihice, trebuie sa fie plin și pătruns de ele, în așa fel încât ele să-l transforme treptat într-o membrană sensibilă, într-un fel de receptor și conveior al imaginilor, sentimentelor și impulsurilor voluntare cele mai subtile.”(actorul Michael Chekhov)
  Iar eu cred că Baris reușește toate aceste lucruri cu brio, îndeplinește toate aceste calități excepționale, pe care ar trebui să le aibă un actor, pentru a trezi diverse emoții celor care sunt în fața televizorului.Prestația lui din noul serial este desăvârșita, iar cei care i-au pus o etichetă, înainte de a urmări măcar un singur episod din acest serial, greșesc foarte mult și e pierderea lor.Îmi doresc foarte mult să fie un serial longeviv, însă și dacă nu va fi așa, mă bucur că Baris nu ne-a dezamăgit și ne-a făcut să fim mândri de el.
  Baris- Kuzgun Kral!❤️👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.