Protagoniștii îndrăgitului serial İstanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul,  Özcan Deniz și Aslı Evren sunt așteptați de fanii din Israel în perioada 6-7 aprilie.

Rafael Sadi (OdaTV) a susține că Özcan Deniz și Aslı Evren ar putea renunța la concert sub presiunea amenințărilor cu moartea care ar fi venit asupra lui Özcan Deniz și a familiei sale.

O echipă a unei televiziuni din Israel s-a deplasat în Turcia pentru a-i lua, înaintea concertului, un interviu lui Özcan Deniz. După două ore și jumătate de așteptare, actorul a spus că anulează interviul pentru a-și proteja familia de amenințările primite.

Marți seara, televiziunea din Israel a anunțat că Özcan Deniz a primit amenințări cu moartea împotriva sa și familiei sale.

Organizatorii israelieni spun că nici nu se pune problema anulării concertelor din 6-7 aprilie:

„Amenințările nu ni se mai par ciudate. Mai ales dacă privesc o stea din Turcia. Este o realitate cu care ne-am obișnuit cu toții. Nebunia „Istanbullu Gelin„ ia amploare în Israel și fanii israelieni sunt dintre cei mai mari din lume. Sigur că concertele se vor desfășura cum au fost planificate.„

Sursa: gazeteciler.com/ sputniknews.com/ odatv.com/ mako.co.il,

OD.jpg