Ar putea fi parteneri de serial


 

Jurnalista Birsen Altuntaş scrie pe Twitter că BABA YAPIM poartă discuții cu KEREMCEM pentru rolul ALI și cu ÖZGÜ KAYA pentru rolul SEVDA din serialul „Ali ve Sevda/Ali și Sevda„ care se va difuza la ATV.

Între actorii cu care s-a ajuns în stadiul de semnare a contractului se află: Zehra Yılmaz Sebahat Kumaş Ali Burak Ceylan și Engin Hepileri .

Reclame

14 comentarii

 1. Buna fetelor,
  Am vazut ca stirea e din ce in ce mai des postata. Poate e reală deja. A spus la radio și în emisiunea aia la Asli show că are proiecte in primăvara asta.
  Mă bucur pentru el.

  Apreciat de 1 persoană

 2. E o emisiune care incepe pe Migros TV saptamana care vine. Nu se dau detalii. Invitatul e conectat la aparatul ala si i se pun intrebari. Pulsul scade, creste etc. Întrebari despre dragoste probabil. Că denumirea are legătură cu dragostea. Așk e dragoste. Nu știu să traduc. Citeam că ar fi o combinație între dragoste și matematica. Probabil ca vor fi cateva emisiuni cu vedete, apoi se vor indrepta spre reality. Nu scrie nici asta, dar asa mi s-a parut invitatia. Pornim la drum saptamana vitoare, schimbam mereu decoruri si continut, tu vei sta in fotoliul din fata mea si vei raspunde intrebarilor. Cum? Iti spunem saptamana care vine. :)))) Nu stiu ce televiziune e asta. Dupa nume probabil ca apartine de lantul de supermarketuri Migros. Vad ca e inchis si contul ala. Probabil ca vor posta saptamana viitoare. Intreaba una intr-un story cand il conecteaza pe Keremcem la aparat si el se face ca e suprins. etc, etc :))))

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mulțumim mult pentru știri. Multe mai știe jurnalista asta 😂🙃
  Așteptăm cu interes finalizarea. Am văzut acum că a mai fost intr-o emisiune, nu înțeleg ce fel ,dar aștept melodia și proiect.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise