Bora le întinde o capcană lui Kuzgun și Meryem-ei

În clipa când Bora află că Kuzgun l-a împușcat pe tatăl lui, între cei doi începe marele război. Nimeni nu mai este în siguranță. Bora face prima mișcare și îl aruncă pe Kuzgun în fața Dila-ei pe care a convins-o să-i fie avocată.

Kuzgun intuiește planul lui Bora și decide să joace o mare carte. Pe o parte e libertatea, pe alta este închisoarea. Bora este dispus să facă afaceri în parteneriat cu Rifat. Kuzgun vine la Rifat cu o propune care să-l țină pe Bora sub control.

Bora intensifică războiul împotriva lui Kuzgun și le întine o capcană lui și Meryem-ei. O reține pe Meryem și viața ei va depinde de o decizie foarte critică pe care Kuzgun trebuie să o ia. Kuzgun nu știe despre acest plan nemilos al lui Bora și Meryem este față în față cu moartea.

Dila e zdruncinată de vestea că Kuzgun e ucigașul și cerea confirmarea lui Rifat. Dila are de făcut o alegere foarte dificilă: justiția sau Kuzgun.

Iar acum, deciziile pe care le vor lua Kuzgun și Dila, pașii pe care îi vor face, vor afecta profund viețile tuturor. Și aceasta va schimba cursul acestui mare război.

 

Voce: Să nu cumva să vii, fiule.

Voce: Să fie blestemată ziua în care ai devenit fiu mamei.

Cheamă-mă din nou. Ridică-te.

Ridică-te! Moare mama!

Meryem: Te implor, omoară-mă acum.

Lasă-mi fiul. Să nu-I faci nimic fiului meu.

Dila: Nu te vreau lângă mine, Kuzgun.

Dila: Aici sunt imaginile de pe camera de luat vederi de la restaurantul unde trebuia să vă vedeți cu Șeref.

Rifat: Îi vei putea da lui Kuzgun?

Cum strigă vocea dinlăuntrul tău? Dreptate sau Kuzgun?

Derviș: O iubești sau nu pe Dila?

Kuzgun: Dila este fortăreața mea din acea casă.

Nu-mi pasă de trandafirul ce se deschide cu spinii.

k1k2k3k4k5k6k7k8k9k10