KUZGUN- fragment 2, ep.5


Bora le întinde o capcană lui Kuzgun și Meryem-ei

În clipa când Bora află că Kuzgun l-a împușcat pe tatăl lui, între cei doi începe marele război. Nimeni nu mai este în siguranță. Bora face prima mișcare și îl aruncă pe Kuzgun în fața Dila-ei pe care a convins-o să-i fie avocată.

Kuzgun intuiește planul lui Bora și decide să joace o mare carte. Pe o parte e libertatea, pe alta este închisoarea. Bora este dispus să facă afaceri în parteneriat cu Rifat. Kuzgun vine la Rifat cu o propune care să-l țină pe Bora sub control.

Bora intensifică războiul împotriva lui Kuzgun și le întine o capcană lui și Meryem-ei. O reține pe Meryem și viața ei va depinde de o decizie foarte critică pe care Kuzgun trebuie să o ia. Kuzgun nu știe despre acest plan nemilos al lui Bora și Meryem este față în față cu moartea.

Dila e zdruncinată de vestea că Kuzgun e ucigașul și cerea confirmarea lui Rifat. Dila are de făcut o alegere foarte dificilă: justiția sau Kuzgun.

Iar acum, deciziile pe care le vor lua Kuzgun și Dila, pașii pe care îi vor face, vor afecta profund viețile tuturor. Și aceasta va schimba cursul acestui mare război.

 

Voce: Să nu cumva să vii, fiule.

Voce: Să fie blestemată ziua în care ai devenit fiu mamei.

Cheamă-mă din nou. Ridică-te.

Ridică-te! Moare mama!

Meryem: Te implor, omoară-mă acum.

Lasă-mi fiul. Să nu-I faci nimic fiului meu.

Dila: Nu te vreau lângă mine, Kuzgun.

Dila: Aici sunt imaginile de pe camera de luat vederi de la restaurantul unde trebuia să vă vedeți cu Șeref.

Rifat: Îi vei putea da lui Kuzgun?

Cum strigă vocea dinlăuntrul tău? Dreptate sau Kuzgun?

Derviș: O iubești sau nu pe Dila?

Kuzgun: Dila este fortăreața mea din acea casă.

Nu-mi pasă de trandafirul ce se deschide cu spinii.

k1k2k3k4k5k6k7k8k9k10

Reclame

5 comentarii

 1. Ilinca, mă copleșești cu complimentele tale, îți mulțumesc frumos!🌹
  Mă bucur atât de mult că Baris a ales acest proiect, unde poate demonstra potențialul lui și îl văd că-i place foarte mult acest rol, pentru ca se dedică și dă tot ce e mai bun din el, pentru ca fiecare scenă să iasă perfect.Ne-a fascinat pe toate cu talentul lui.Privirea lui, zâmbetul lui, vocea lui inconfundabilă sunt terapia noastră gratuită.☺️

  Apreciază

 2. Vai Alina B., Ilinca….doar noi ne-am revenit….se pare ca restul „fetelor Baris” nu si-au revenit din leșin…..risca sa piardă episodul următor:))))

  Apreciază

 3. Alina,dupa ce ca sintem intr-0 stare de tensiune maxima,dupa ce ca sintem contaminate la maximum de tot ce presupune numele(Baris) Kuzgun,mai vii si tu cu scenariile si cu dorintele tale,dar impartasite de noi,cit se poate de pertinente si de pline de sentimente si melancolie,incit pe mine m-ai piedut de tot,am lesinat, mi-am revenit si astept episodul,dar pe tine te iubesc pentru tot ce ne faci sa visam,tine-o tot asa.

  Apreciază

 4. Dificile decizii de luat atât de către Dila cat mai ales de catre Kuzgun! Se pot emite multe ipoteze…….cum va evolua povestea?….. doar doua zile si vom afla.
  Mulțumim foarte frumos pentru traducere

  Apreciază

 5. Mulțumim frumos pentru rezumat și pentru fragment!🌷😘
  Cât de palpitant va fi și următorul episod, din ce in ce mai frumos…
  Se spune că o copleșitoare frumusețe și o colosală putere lăuntrică ne învăluie, dacă dăm ascultare vocii lăuntrice.Și cred că dragul nostru, Kuzgun va alerga într-un suflet și își va salva mama din mâinile acelui om fără conștiința.În sfârșit vom vedea o îmbrățișare emoționantă dintre mamă și fiu.În altă ordine de idei, el încă nu poate să-și recunoască nici fața de el sentimentele pe care le are pentru Dila, darmite fața de Dervis, pentru că nu Kuzgun a recunoscut “Adevărul nu se spune oriunde!”
  Dar cât de frumos sună aceste versuri, rostite de Baris…dar dacă le-ar cânta, ar suna și mai frumos, un eventual duet pe viitor cu aceasta talentată tânăra interpretă, Florijana Rexhepi, ar fi minunat.Oricum, Baris are o voce atât de melodioasă și atunci când vorbește…☺️

  Apreciază

Comentariile sunt închise