A lucrat cinci ani la bancă

Publicat de

Nur Fettahoğlu s-a întors pe micul ecran în rolul Umay din serialul ‘Kardeş Çocukları/Copii de surori’.

Într-un interviu acordat revistei VOGUE Turcia, actrița declară că este foarte mulțumită de rol și că Umay este o altfel de femeie în comparație cu ceea ce a interpretat până acum.

„Aveam înlăuntrul meu un monstru care a ieșit la suprafață. Umay este o altfel de femeie. Tot timpul planifică ceva pentru a putea sta în picioare. Este foarte distractiv să o joci pe cea care se crede fără viitor.”

Își amintește că, la prima ei scenă ca actriță, a tremurat necontrolat. Juca rolul unei femei care credea despre iubitul ei că aduce acasă o altă femeie. Intra în casă, căuta prin dulapuri și tremura de emoție de parcă era un pește abia ieșit din apă.

nur2.jpg

De notorietatea pe care a câștigat-o datorită rolului Peker din “Aşk-ı Memnu/Iubire ascunsă” și-a dat seama într-o zi, la Londra, când un necunoscut a strigat după ea.

După rolul din “Muhteşem Yüzyıl/Secolul Magnific”, numărul de fani a crescut foarte mult.

Nur Fettahoğlu a mărturisit că, înainte de a deveni actriță, a lucrat cinci ani într-o bancă.

Ar fi vrut să devină actriță încă din anii primari de școală, dar părinții au vrut „o brățară de aur„ pentru fiica lor: arhitect, medic, profesor.

A absolvit Universitatea Haliç la secțiunea „Modă și Design Textil„, dar, în activitatea profesională primul pas l-a făcut la bancă. Într-o zi, a fost la locul de muncă al surorii ei, la o bancă, și directorul a întrebat-o dacă va dori să lucreze tot la bancă. A susținut un examen și a fost acceptată.

„După ce am fost admisă, am lucrat acolo cinci ani. Eram precum un pion. Să nu fie ca o laudă, dar eram pricepută. Pentru că lucram repede, la ce secție era nevoie mă trimiteau pe mine. Și nu puteam sta într-un loc. Mă plictiseam repede. Eram tot timpul în mișcare.„

nur1.jpg

Nur Fettahoğlu s-a născut la 12 noiembrie 1980 în Germania.

A fost căsătorită cu Murat Aysan tip de trei ani (2008-2011) și timp de doi ani cu Levent Veziroğlu (2013-2015) cu care are o fetiță- Elisa Güzin Veziroğlu.

Reclame