Kıvanç Tatlıtuğ anunță o altfel de vară


Îmi place cum spun turcii „Kıvanç Mavisi”. Albastru de Kıvanç .

Așa cum spunem noi ALBASTRU DE VORONEȚ.

E frumos să ți se asocieze numele cu o culoare şi culoare ochilor să fie brand.

bandicam 2019-03-10 13-28-34-878.jpg

Dar e și mai frumos să primești o așa declarație de dragoste.

„Am întrebat-o: „ Cât e Lumea?„
Mi-a răspuns: „Cât Albastru…„ sunt două versuri dintr-un poem al lui Turgut Uyar.

Le-a ales Bașak Dizer.

Kıvanç Tatlıtuğ anunță o altfel de vară.

Locația lui m-a inspirat azi în alegerea ceștii pentru cafea.

Iar MAVI- brandul- anunță că spotul publicitar e pe aproape! Vară albastră.

bandicam 2019-03-10 13-12-31-270.jpg

mavi= albastru

Reclame

13 comentarii

 1. Curat inutile polemicile de mai sus, e drep nu toate punctele de vedere. Trebuie sa fii”afon” in ale cinematografiei ca sa nu-ti placa Kivanc, si ma refer strict la talentul actoricesc, nu mai vorbesc de Kivanc barbatul, care are si un fizic impecabil, o degajare si o expresivitate cu totul deosebite. Sunt roluri si roluri, scenarii mai mult sau mai putin comerciale :de pilda Cesur ve Guzel nu i-a oferit sansa unui rol de compozitie sau de intensitate dramatica deosebita si ca atare l-a interpretat mai degajat. Asta nu-i stirbeste cu nimic din valoare, iar asocierea cu Tuba a fost de succes desi mie mi se parea ca Tuba e usor coplesita de partener. Deci invers decat afirma mai sus o doamna.

  Apreciază

 2. ,,Mare noroc pe Kivanc că a jucat alaturi de marea actrițaTuba! ”Asta e chiar culmea!Daca a fost cu noroc, pai a fost reciproc stimata doamna Gabriela.Cand a devenit ea așa o mare actriță și ce-a făcut Kivanc in timpul când ea a devenit așa de prețioasă, știți?Aveti niste preferințe, foarte bine, dar nu împroșcați cu vorbe nepotrivite în alții pe care probabil nu i-ați urmărit cu atentie.Burak și Kivanc sunt prieteni, se urmăresc pe Instagram.Sotia lui Burak i-a fost partenera lui Kivanc într-un serial. Are rost sa vă aflați în vorbă și să dați calificative? Auzi Kivanc mediocru!Sunteți cumva critic de film .. de care nu a auzit nimeni , sau sunteți pe stadion și aruncați cu petarde in echipa adversa?Va doresc să aveți mai multă înțelepciune!Nici explicația cu Albastrul de Voroneț nu ați inteles-o, dar nu mă mir !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Kivanc este cel mai versatil si cel mai talentat actor turc al momentului. Burak este un barbat frumos, atragator, recunosc, si mie imi place, dar asta nu ma impiedica sa apreciez performantele lui Kivanc. Este adevarat ca de cand s-a insurat nu mai accepta scenarii cu prea multe scene de dragoste cu partenerele lui si acest fapt ii deranjeaza pe fani.Dar la Burak o sa fie si mai rau pentru ca el a si zis “ nimic fara sotia lui”. Performatele actoricesti ale lui Kivanc sunt exceptionale sub toate aspectele, daca privim toate filmele si serialele in care a jucat. Numai cine nu a vazut Visul fluturelui( rol de exceptie apreciat si la Holywood!!!!), Americani la Marea neagra, Gumus, Halil si Menekse, Iubire ascunsa( rol de exceptie recompensat cu premii), Kuzey Guney ( rol de exceptie recompensat cu premii), rolul negativ din Ezel ( apreciat de critici si chiar de James Cameroon) In dragoste si in razboi ( desi nu s-a difuzat in SUA americanii care l-au vazut pe Netfix au creat un site special pentru el unde il sustin si il cer insistent la Holywood)…….poate sa spuna ca este un actor mediocru. Desi recunosc ca si eu am fost cucerita de sarmul lui Burak trebuie sa fim fair play si sa acceptam ca Kivanc este mult mai bun ca actor. Apropo de albastru, nu ma deranjeaza asocierea cu albastrul de Voronet in sensul frumos al unicitatii, chiar sunt de acord.

  Apreciază

 4. Hollywood-ul? Ai fi surprinsa 🙂 Dar te las sa descoperi singura, te pricepi sa gasesti stirile in turca, n-ai nevoie de ajutorul meu 🙂 Inchide ochii cand apare mediocrul pe ecran, doamne fereste sa nu-i molipseasca si pe prietenii tai de .. „mediocritate” 🙂 dar aia nu se ia asa din aer, o ai sau n-o ai. In rest ma abtin, nu merita efortul. Sanatate.

  Apreciază

 5. N-am mai comentat de mult despre alții care nu-mi plac și vă plac dumneavoastră. Dacă nu vedem albastrul de Voroneț, nici n-ași fi băgat de seamă acest articol. Vă promit că nu mă mai vedeți pe aici!

  Apreciază

 6. Nu trebuie sa va placa toti. Ar fi culmea. Dar invatati sa respectati fanii altora. Nu scriu special pentru dumneavoastra despre Burak Ozcivit, asa cum nu scriu special pentru cineva despre un alt actor. Exista zilnic mii de oameni care trec pe aici. Oamenii care nu au timp de polemici inutile.

  Apreciază

 7. Nu sunt ironică…dar chiar trebuie să-mi placă toți și tot? Dacă alții sunt Burak…puteți să nu scrieți, că pe el oricum îl urmăresc în presa turcă. Și eu vă mulțumesc.

  Apreciază

 8. Hollywood-ul nu-l laudă?:))) Pot să ignor și mediocrii care joacă alături de actorii mei preferați, dar apar pe ecran alături de ei, din păcate. Trebuie să o văd pe Tuba, mare noroc a avut Kıvanç să joace alături de o mare actriță. Iar în Çarpışma, Melisa și Alperen Duymaz sunt minunați, chiar trebuie să-mi mai arunc câte un ochi și la acest serial. Nu știu despre ce gelozie vorbești…

  Apreciază

 9. Asa e Gabriela, Kivanc nu impresioneaza pe nimeni: de-aceea nu mai contenesc laudele la adresa performantei sale actoricesti – de la actorii veterani din Turcia la jurnalisti, colegi de breasla, admiratori. E-n regula daca tie nu-ti place, nu poate fi pe placul tuturor, dar de-aici la a-i minimaliza talentul e drum lung si cred ca-i pavat cu gelozie. Si blugii ii poarta cu talent, colaboreaza cu brand-ul respectiv de aproape 10 ani si-a castigat si aici cateva premii. Iti place sau nu, orice face Kivanc este la cel mai inalt nivel… probabil ca pe unii ii roade. Ignora articolele despre „mediocrul” asta si urmareste-ti preferatii. Numai bine 🙂

  Apreciază

 10. Voi scrie și despre alții când vor începe proiectele sau când vor apărea știri. Până atunci, lăsați răutățile la o parte. Vă rog, doamnă Gabriela. Și nu fiți ironică cu mine! Ignorați ce nu vă place și comentați la actorul favorit. Mulțumesc.

  Apreciat de 1 persoană

 11. N-am vrut să pară exagerat…cred că i se acordă prea mare importanță acestui actor care în ultimile două seriale, Cesur ve Guzel și Carpisma, chiar nu impresionează! Dar e bine că face reclamă la blugi!:)))

  Apreciază

Comentariile sunt închise