RANINI despre KUZGUN

Publicat de

Jurnalista Ranini și-a exprimat opinia cu privire la cum ar putea continua serialul KUZGUN.

bandicam 2019-03-08 16-45-54-618.jpg

„KUZGUN a mers pe banda de audiență 5. Va face final de sezon în mai. Dacă precontractele de vânzare se vor încheia într-un mod sănătos, se va întoarce în septembrie și va termina 26 de episoade. Dacă nu va coborî sub banda 5.5, oricum va face 26. Nu se poate spune ceva clar până nu vom vedea atmosfera lunii aprilie.„

PS. Precontractele sunt cele externe. Vai fi un târg internațional de conținut TV în această primăvară. A mai scris Ranini într-o zi.

 

Reclame

3 comentarii

  1. Sper sa aiba 26, macar. Daca se reintoarce si cu al doilea sezon si mai bine. Dar nu e o tragedie si daca ar avea 26. Nu cred ca a avut mai multe episoade nici ultimul seeial al lui Kivanc si nu a fost considerat un esec.

    Apreciază

  2. Eu gandesc pozitiv! Sunt atâtea semne ca serialul, de la episod la episod captează atenția, devine tot mai captivant, interesant, dinamic ca si prestația actorilor de apreciat, încât nu vad de ce nu ar avea șanse! Succes Kuzgun, succes B&B:))))

    Apreciat de 1 persoană

  3. Mulțumesc din suflet pentru articol!Doamne ajută să existe nenumărate oferte din străinătate și bineînțeles să fie din ce in ce mai îmbucurător ratingul!🍀🍀🍀

    Apreciază

Comentariile nu închise.