Cafea și muzică

Publicat de

Azi avem KEREMCEM- Pentru ultima oară.

muzica/text: Keremcem

O zi frumoasă tuturor!

Reclame

9 comentarii

 1. As fi recunoscatoare fanilor turci daca ar binevoi sa faca niste rezumate despre evenimentele unde se duce. Nu mi-a descarcat de pe Insta azi. Nu a vrut si pace. Ce am ascutat la acel tip se auzea cu multe intreruperi. Nu puteam asculta pe telefon la nesfarsit. Din cate am putut auzi, nu a anuntat proiect concret. Cert e ca va fi muzica. Urmatoarea melodie va fi a altcuiva, apoi de la Sebnem. Cand l-a intrebat omul ala daca va fi curand, e a zis ca nu va fi prea tarziu. L-a intrebat cand a compus ultima oara o melodie si parca a zis acum o luna. I-a zis omul de la radio ca primele albume erau cu compozitii, iar acum pare ca alege sa cante compozitiile altora. Si el a zis ca el a compus despre ce a trait bla, bla, bla. Oricum, ideea de baza e ca a cam neglijat muzica si asta nu se va mai intampla de acum incolo. Nu am putut sa ascult la radio direct. Nici nu eram acasa. Aia cu emisiunea lor de la TV, nici nu au postat inca pe Youtube.Ma uit cand si cand. Nu conteaza daca il vad sau nu cu cafeaua in mana. Daca vad ceva de scris, oricum scriu. Dar sa zica ceva. 🙂 Poate apare emisiunea asta pe undeva. Au mai batut campii cu tu de cand ma cunosti, dar eu de cand, aaa eu te stiam, dar aba acum ne vedem etc. Daca o fi spus ceva acolo unde se intrerupea, asta e. Dar nu cred.

  Apreciază

 2. Frumoasa voce. Mulțumim că l-ați adus la cafele și pe el.
  Azi in mall la radio a fost nelipsit de la cafea:)))
  Ar fi frumos doar sa ne spuneți dacă a anunțat vreun proiect de al lui. Că promovează Sebnem melodia nu prea e pt el. Doar că e expus.
  Am văzut serialul lui Ilay. Bravo ei, rol bun are.

  Apreciază

 3. Da,,,,
  Am deschis mai tarziu melodia ….scuze…așa e când încerc sa fac o mie de treburi odată….
  Scuze si mulțumiri….

  Apreciază

 4. Superbă melodia asta….
  O ascultasem într o alta interpretare..
  Dar ….ce versuri are ?
  Vedeți ?
  Ne ați obișnuit așa….sa ascultam dar si sa trăim melodia de la cafeaua zilei …
  Mulțumesc foarte mult,

  Apreciază

 5. „Pentru ultima oara”……… nici vorba sa nu-l mai auzim pe Keremcem pe blog! Frumoasa melodie si cu aceasta ocazie (ca mâine nu pot), o urare din partea mea de ziua femeilor;
  La Multi Ani si o Primăvară însorită si calda, înmiresmată de aroma florilor si bineînțeles răsfățându-va cu o cafea turcească:)))

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.