KUZGUN- din episodul 4

Publicat de

 

Dila: Ce bine că te-ai născut!

Atâția ani! Atâta așteptare!

A meritat fie doar pentru acest moment.

Kuzgun: Uite, suntem în ape adânci.

Să nu ne scufundăm. Nu vom putea ieși.

Dila: Să nu ieșim. Mie nu mi-e frică de înec.

Kuzgun: Nu vreau ceva ce nu va putea fi.

Dila: Ceea ce îmi doresc, nu e să fiu iertată.

Dacă aici e un loc ce-mi aparține, pe acela îl vreau.

Cred că m-am îndrăgostit de tine.

 

Reclame

3 comentarii

 1. Așa cum știți, azi este o zi specială-și anume e ziua de naștere a dragului nostru, Kuzgun.M-am trezit cu noaptea-n cap, nu mai aveam stare, nu-mi mai găseam locul, am zis că trebuie sa fac neapărat ceva, pentru a fi alături de el in această zi importantă.Cum să rămân eu acasă tocmai azi, yok, yok, mumkun degil!N-am mai stat mult pe gânduri, am pornit la pas și am plecat in căutarea unui cadou cât mai potrivit.
  I-am luat o ramă frumoasă, în care sa-și pună fotografia tatălui lui, pe care-l iubește nespus, i-am mai luat un ceas, care să-l ajute să fie cât mai punctual la program, să-i poată duce cu mașina atât pe Rifat, cât și pe Dila, la firmă, la întâlnirile de afaceri și pe unde își mai doresc ei sa meargă.
  Vă spuneam mai demult că am să-ncep să-i împletesc un pulover și-un fular, că-l vedeam ca suferă de frig in Cappadocia, ei bine le-am terminat și i le-am dăruit acum, de ziua lui.Tot gândindu-mă la o modalitate prin care să fiu în preajma lui(că nici nu puteam da buzna așa, pe nepusă masă, în timpul filmărilor), mi-am amintit că am acel suvenir- o pana din penajul strălucitor al Corbului și dacă pe el îl ajută să se metamorfozeze cu ușurintă, am zis să încerc și eu.Așa am descoperit că acea pana chiar este fermecată și te poate ajuta ori de câte ori îți dorești să devii o gâza sau o pasăre și sa-ți iei zborul spre înălțimi.Și când mă gândesc că-mi părea rău ca n-am și eu un inel fermecat, precum Rumburak, să pot deveni invizibilă…acum am ceva mult mai prețios!
  Zis și făcut, am spus formula magică și m-am metamorfozat cât ai zice pește, într-o albinuță, apoi am pornit spre destinația dorită.Când am ajuns, dragii de ei erau deja în febra filmărilor.Cum am un spirit de observație extrem de bun, imediat mi-a trecut prin cap ideea de a mă furișa in garoafa roșie cu care se tot juca Dila și pe care probabil o primise de la Kuzgun.Așa ca am tras cu urechea la toată conversatia lor și am sa va povestesc și vouă, în mare despre ce au discutat, ca dacă ar fi sa va spun tot, cu lux de amănunte, n-aș mai încheia până mâine dimineața.Așa că trebuie sa mă grăbesc, că-ncepe și serialul.
  Revin imediat cu continuarea…

  Apreciază

 2. Mulțumim frumos pentru traducere!🌹😘
  Ce scenă frumoasă…abia aștept să văd episodul de mâine, să vedem ce va face Kuzgun…se va lăsa dus de val și va trăi clipa sau va face un pas înapoi.Înclin spre varianta a doua.

  Apreciază

 3. Am văzut postarea pe IG. Si chiar daca nu am înțeles ce-si spun, m-a emoționat! Foarte bine jucata scena!!!! Multumesc frumos pentru traducere:))))

  Apreciază

Comentariile nu închise.