KARAN ÖZÇİVİT

Publicat de

Pe el îl așteaptă părinții Burak Özçivit şi Fahriye Evcen- Özçivit!

Hürriyet scrie că au decis ca fiul lor să se numească KARAN.

Site-urile de specialitate spun că semnificația prenumelui KARAN ar fi erou, brav, curajos. Toate înseamnă cam același lucru.

Va veni pe lume în jurul datei de 10 aprilie.

Tatăl ar fi schimbat deja numărul de înmatriculare al maşinii. Include KAR.

Jurnalista Birsen Altuntaș spune că personajul principal al viitorului serial producție #NTCMedya  #Zengin ve Yoksul  (Bogat și Sărac) a devenit celebru înainte de a se difuza serialul. Personajul principal al acestui serial se va numi tot KARAN, serialul neavând nicio legătură cu soții Özçivit.

bandicam 2019-03-01 23-43-21-609.jpg

Reclame

4 comentarii

  1. Abia aștept să-l văd pe Burak cu Karan în brațe. Nu uit ce iubitor a fost Burak ca unchi încă din primele zile ale Acelyei.
    Numărul de înmatriculare al mașinii Mercedes-Benz – G-class, este schimbat din luna decembrie anul trecut. Probabil au știut de la început ce nume își doresc pentru fiul lor!

    Apreciază

  2. Sa fie sanatos Karan fiindca norocos este cu asa parinti.Si daca ne luam dupa zodii va fi un berbec cu multa personalitate,incapatanat dar si sensibil si muncitor.Spun asta deoarece am si eu o fata nascuta pe 9 aprilie care are exact aceste trasaturi.,,Rolurile” de parinti vor fi cele mai grele dar si cel mai frumoase din ,,cariera” lor.

    Apreciat de 2 persoane

Comentariile nu închise.