KUZGUN- Are un preț

Publicat de

Eticheta pe Twitter a episodului din această seară va fi #bedelivar (are un preț).

bandicam 2019-02-27 18-06-35-242

Dila: Kuzgun mi-a adus lumină. Și nenumărate ferestre pentru ca eu să pot vedea lumea așa cum este.

bandicam 2019-02-27 18-07-39-195

Kuzgun:Au făcut să-mi dispară fratele, eu voi face să dispară ei. (cred că se referă la prietenul lui, nu fratele real).

bandicam 2019-02-27 18-11-27-760

Kartal: În seara când a luat foc prăvălia, ai văzut pe cineva pe-aproape?

bandicam 2019-02-27 18-11-56-892

Kumru: Fiul ăsta al tău multă suferință ne va pricinui. Să știi asta.

bandicam 2019-02-27 18-12-27-527

Meryem: Am de luat de la tine o viață și douăzeci de ani, Rıfat Bilgin.

bandicam 2019-02-27 18-12-43-441

 

 

KUZGUN: De acum voi acționa cu inima, nu cu mintea…

Derviș: Înseamnă că nu vei depăși această seară…

RIFAT: Dacă vei mai avea ceva de spus, spune-i lui Kuzgun. Dacă este cineva care transformă scrumul în foc, acela e Kuzgun.

Reclame

9 comentarii

 1. Într-adevăr, Macrina, toți actorii sunt foarte buni, distribuția a fost foarte bine aleasă.Spunea odată un actor că la indicația regizorului au încercat să construiască personajul colectiv și astfel au ars toți la aceeași intensitate…Așadar, un aport deosebit îl are și Bahadir Ince, care a reușit să creeze o conexiune cu fiecare actor în parte și prin profesionalismul lui, a reușit să îi determine să transmită emoțiile într-un mod credibil.Mie mi-ar plăcea să se alăture distributiei și Devrim Yalcin, intr-un rol negativ, evident.În KA, scenele dintre Omer și Deniz Tranba erau wow, dar din păcate au fost prea putine, de aceea mi-aș fi dorit ca Baris și Devrim să mai joace într-un serial împreuna.

  Apreciază

 2. De acord Alina B. Prestația lui Baris a fost impresionanta,un rol de milioane!!!! Si nu numai el , toți….un serial foarte bun! Sper din tot sufletul ca ratingul nu e o problema.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Doamne, cum a fost conceput acest serial, nu te lasă să respiri nici măcar două secunde, nici n-am reușit să beau o gură de apă.E un serial incitant, care te ține în permanență în priză.Și ceea ce e interesant, e că nimic nu e previzibil.De exemplu, eu nu m-aș fi așteptat ca prietenul de suflet al lui
  Kuzgun să fie scos atât de repede din serial, îmi pare rău că s-a întâmplat așa…Știu că v-ați obișnuit cu glumițele mele, însă în seara asta chiar nu cred că mai e cazul de-așa ceva, m-a întristat prea mult tot ceea ce s-a întâmplat, încât nu prea am reușit să ies din acea stare.Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată să urmăriți un serial, din care puteți înțelege doar anumite cuvinte sau anumite expresii care se uziteaza mai des in serialele turcesti și cu toate acestea să fiți atât de impresionați de prestația actorilor, încât să ramaneti cu un nod în gât până la finalul serialului.
  Totul a fost copleșitor, Baris m-a lăsat fără cuvinte, a fost magistral…cum îi înotau ochii în lacrimi, strigătul acela de durere, de neputința…Și mustrările de conștiința care vor urma pentru Kuzgun vor fi greu de îndurat, și-așa el avea deja răni care încă sângerau, acum din nefericire s-a mai adăugat încă una.Prețul plătit a fost teribil.
  Baris reușește să transmită emoții doar prin privirea lui, prin expresia feței, prin tonul vocii…a fost fenomenală prestația lui din această seară, l-aș aplauda în picioare, până mi s-ar înroși palmele.A avut mare dreptate profesoara lui de actorie, Ayla Algan, atunci când i-a spus că va fi un mare actor!Chapeau!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Daniella, eu ……si altele se uita la serial…:)))))….. nu doar acțiune……drama, suspans, emoții si dragoste ascunsa…dar si așteptăm traducerea ….

  Apreciază

 5. Da, e multa actiune in serial, e alt gen… Oare de ce nu mai comenteaza Daniella , eram cateva fane fidele , ne completam una pe alta …

  Apreciază

Comentariile nu închise.