Divorțează?

Publicat de

După ce, în luna decembrie, emisiunea de la Kanal D -2. Sayfa/A doua pagină difuza zvonul că Özcan Deniz și Feyza Aktan Deniz s-ar fi certat, iar actorul s-ar fi mutat la hotel intenționând să divorțeze, apoi Feyza Aktan Deniz a dezmințit știrea spunând: „Nu există așa ceva. Am auzit și noi astfel de bârfe, dar, dimpotrivă, totul este bine între noi.„, astăzi revine în actualitate știrea divorțului. De această dată, jurnalistul Bilal Özcan spune că a aflat, din surse sănătoase, că actorul nu ar fi în relații bune cu soția de ceva vreme și vrea să se despartă. Jurnalistul se întreba dacă motivul e diferența de vârstă sau faptul că Özcan Deniz muncește foarte mult și este foarte apreciat de fani.

Özcan Deniz și Feyza Aktan s-au căsătorit în seara de 15 martie 2018.

EA abia aștepta să spună „DA„. Nici nu a avut răbdare să audă întrebarea în întregime!

EL a mărturisit că o vrea de soție „din toată inima„.

 

Au un băiețel, Kuzey, născut la 30 aprilie.

bandicam 2018-11-25 21-05-53-991.jpg

„Căutând „Mașa și ursul„, a dat peste tatăl lui. Ooff. Cea mai frumoasă dragoste..„ scria mândrul tată pe Instagram Stories.

Pe Instagram nu au mai postat de ceva vreme, dar poate ei nu sunt dintre cei care cred în principiul „Nu ești pe Instagram, nu exiști!„.

 

 

Reclame

3 comentarii

 1. Haahhahaahahahhaah, Nona, nu mai abera. Aslı e fericita cu Boz. Sau esti din categoria celor care nu fac diferenta intre actorie si viata reala.
  Fereasca Dumnezeu, inca se așteaptă ca Asaroglu si Keremcem sa fie impreuna, Burak cu Neslihan Inca au colage fotoshopate, Baris cu Elcin…
  Daca Ozcan nu a infirmat Inca poate fi adevarat.
  Pacat.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dacă se despart , este pentru ca el va fi împreuna cu Asli Enver, nu întâmplator vor cânta împreuna in concertul din Israel! Vom vedea!

  Apreciază

Comentariile nu închise.