Cel mai frumos dans

Publicat de

Sunt sigură că ați văzut zeci de dansuri în tot atâtea seriale, dar am ales pentru voi 10 și vă provoc să alegeți perechea favorită.

Dacă vor fi și alte propuneri, le includem într-un sondaj separat și apoi facem un sondaj final cu cinci din primul și cinci din al doilea.

Vedem.

Deocamdată, vot!

Puteți vota trei perechi.

Iarăși nu e vorba despre cei mai buni, ci cei care vă sunt pe plac.

Câștigătorii, articole!

Mulțumesc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

11 comentarii

 1. Defne &Omer pentru că emană sinceritate,iubire și grație.Pentru mine sunt unici.Ei au trăit momentul. Și mă opresc aici. Felicitări Alinei B. pentru comentariu.

  Apreciază

 2. Cafea, muzică, dans…e o plăcere să ne delectăm zilnic cu atâtea arome.Pentru mine, cel mai frumos dans este tangoul dintre Omer și Defne.Ați văzut vreodată doi fluturi dansând în jurul florilor din grădina?Aceeași magie o transmite și dansul lor, aceeași emoție, aceeași puritate…impresionant.
  Ceea ce face ca dansul lor să fie special este și minunata declarație de dragoste pe care i-o face Omer lui Defne, care se încheie apoteotic cu o cerere în căsătorie, total neașteptata, acel “Evlen benimle!” din final este cireasa de pe tort!
  I-am mai votat și pe Behlul și Bihter, deoarece mi-a plăcut povestea lor de dragoste și un cuplu care mi-a plăcut mie foarte mult- Mustafa și Meryemce, din Beyaz Gelincik.
  O zi frumoasă și liniștita tuturor!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Pentru mine Behlul&Bihter sunt unici 🙂 Hilal Saral a postat dansul lor zilele trecute, dupa atatia ani au ramas si-n inima ei 😉 + Cesur&Suhan + Yaman&Mira

  Apreciază

 4. La sensualidad que transmitieron Nihan y Kemal en „Baila Conmigo hasta el fin del Amor „, en la serie Kara Sevda, traspaso la pantalla y fue verdaderamente ún hermoso y emocionante baile .

  Apreciază

Comentariile nu închise.