bandicam 2019-02-20 15-29-24-222

Engin Akyürek şi Bergüzar Korel sunt invitații revistei săptămânale „ALEM„ pe copertă și într-un interviu special.

Iată ce au declarat (printre altele):

Am simțit o energie minunată la filmări, dar vrem să vă ascultăm și pe voi. Cum a fost să lucrați împreună?

Bergüzar Korel: Pentru mine a fost liniște. Deși eu și Engin nu ne cunoșteam dinainte, am fost cu adevărat compatibili. Am  atins această compatibilitate la filmări. Primul cuvânt de spus este „liniște„. Și a fost distractiv.

Engin Akyürek :  Cum ar fi să spun că nu am nimic de spus? (râde) Când e vorba de film de cinema, adaptarea trebuie să se întâmple mai repede pentru că orice eroare sau problemă minoră se ține după tine. În întregimea filmului suntem noi, de aceea era necesar să începem imediat ceva. Am atins din prima zi acea căldură. În afara personajelor, cred că și ca oameni am reușit aceasta. Bergüzar seamănă cu mine în privința grijilor sale și a strădaniei de a face lucruri bune la filmare. Noi, Engin și Bergüzar, ne-am înțeles foarte bine.

 

bandicam 2019-02-20 15-25-31-655

bandicam 2019-02-20 15-25-50-706

Sunteți două stele care au ajuns într-un punct al carierei lor. 

Ce a contat în acceptarea ofertei de a juca în filmul ‘Bir Aşk İki Hayat/O Dragoste. Două Vieți’, regizorul sau scenariul?

E.A.: Pentru mine, nu este de ajuns un singur element. Uneori poate conta un sentiment, alteori un alt factor. Nu pot face un calcul în acest sens. Uneori iubești scenariul, alteori personajul. Uneori dorești să faci ceva cu o echipă. Mi-a plăcut că povestea este o chestiune actuală. O poveste de dragoste ce poate fi trăită în 2019. Și pentru că filmul conține multe griji ale mele din această viață, mi s-a părut a fi un film foarte aproape de mine.

 Înseamnă că nu a fost foarte greu să acceptați…

E.A.: Nu a fost. Erau oameni în care am încredere și pe care îi iubesc. Mi-a priit să colaborez cu ei. Personajul jucat, Umut, e din breasla noastră, cunoscut. Și eu am cunoscut astfel de oameni pe la vârsta de 24-25 de ani. Oameni care se străduiesc să facă primul film și, pentru că nu pot, sunt nevoiți să regizeze spoturi publicitare, oameni cu griji mari, ce nu se pot debarasa de ele. De aceea nu îmi e un personaj foarte îndepărtat.

B.K.: Echipa, faptul că voi juca cu Engin, compania de producție, toți acești factori la un loc. Și eu, inclusă în acest proiect.

Sursa: alem.com.tr/ Fotografii Cem Talu.

Backstage shooting Cem Talu!