KUZGUN- preview ep.2

Publicat de

 

Kuzgun: Trimite-ți șacalii de aici, să discutăm afaceri.

Șeref: Spune-mi un singur lucru pentru a-ți cruța viața.

Kuzgun: Știu că tu i-ai pus să incendieze depozitul lui Rıfat. Valabil?

Nu mă interesează motivul. Să spun deschis, nici nu-mi pasă.

Dar avem țintă comună: Rıfat Bilgi.

Acum, spune tu, să stabilim modalitatea. Cum îl terminăm pe Rıfat Bilgi?

 

Reclame

7 comentarii

 1. Bravo, Kuzgun!Bravo, Kuzgun ve Dila!Felicitări întregii echipe, începând de la scenariste, Bahadir Ince, Aras Demiray, continuând cu toți actorii care au făcut ca acest serial să cucerească publicul din Turcia.Și cred că în viitorul apropiat, Corbul nostru va zbura și mai sus în clasament!
  Sunt mândra de Baris, sunt mândra de micuțul Metehan, de tot ce ne transmit ei doar printr-o privire…În pofida faptului că Metehan este la primul său rol, pare că ar juca de ani de zile, e atât de credibil și de firesc, încât te lasă fără cuvinte.
  Cred ca va fi un mare actor!Dacă eu sunt atât de fericită de audiența obținută, îmi imaginez cum se simt ei, acum când văd că munca lor a fost apreciată.Îmi doresc atât de tare să fie un serial longeviv, pentru că e o poveste care merită să fie văzută gradual, așa cum a fost inițial concepută de către scenariste și nu porționată, în cazul în care Doamne ferește, ar interveni amenințarea ratingului.
  Felicitări încă odată tuturor!En guzel dizi!🤗👏👏👏👏

  Apreciat de 1 persoană

 2. Ilinca, Macrina, mă bucur că vă plac ideile mele năstrușnice!🙂Adevărul e că acest serial ne trece prin toate stările emoționale posibile.Dar după dramă trebuie să ne mai și amuzăm puțin…
  Ilinca, i-am făcut cafea turcească la ibric, bună, aromată, de ce crezi că o savura cu atâta plăcere, până la ultimul strop?🙂
  Noapte bună și vise plăcute!

  Apreciază

 3. OK, Alina,l-ai ametit cam rau de data asta,cu seminte cu sarmale,cu cafea de la expresor banuiesc,dar la final te-a ametit el,ti-au tremurat genunchii,bine ca a fost aievea,dar oricum noi nu te invidiem,pregateste-te mai riguros si pentru saptamina viitoare .Metamorfozat sau nu este intr-un rol de mare valoare,stam su sufletul la gura intregul episod.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Bravo Alina! Ce te mai inspira Corbul! Pe mine m-a întristat….dar si mi-a plăcut totodată foarte mult….

  Apreciază

 5. Ce mi-a plăcut episodul din seara asta!Ce dor mi-a fost de acel “hayda!…Am crezut că-l vom vedea și făcând jogging…nu încă, dar cred că-l vom vedea pe viitor.🙂Ah, ce-mi place cum îi face praf pe toți în doi timpi și trei mișcări!
  Dar haideți mai bine sa va povestesc ce-am făcut eu azi…
  Azi a fost o zi atât de frumoasă și mi-am zis ca e cazul să mă pregătesc ca la carte pentru ep. 2 din serialul meu favorit, Kuzgun.Dacă data trecută am făcut popcorn, am zis sa mai diversific și de data asta am prăjit o tavă de semințe.Între timp am zis sa nu stau degeaba, că m-am gândit sa am totuși ceva in stomacel, sa nu cumva sa mă apuce foamea in momentele cheie.Gandindu-mă ca e miercuri și nu știi niciodată ce te-așteaptă, am pregătit o oală de sarmalute în foi de vița, ca știu ca-i plac lui Baris foarte mult(va amintiți cu siguranța cu ce pofta le savura).Culmea e ca și mie îmi plac f. mult, chiar mai mult decât cele in foi de varza, așa ca am împăturit toată ziua la sarmale, de mi-au sărit capacele!🙂
  Am zis sa fac mai multe, sa ne-ajungă amândurora, ca poate se repetă istoria și mă vizitează iar Corbul.Și dacă vine flămând din Cappadocia, măcar sa fiu ospitalieră și sa-l aștept cu masa pusă.Dupa ce am terminat toate pregătirile, m-am întors in living, ca mai erau 5 minute și începea episodul.Mare mi-a fost mirarea, când l-am zărit pe Corb în fotoliu, cum privea relaxat la tv. și mânca…pardon, ciugulea din bolul meu cu semințe.Mi s-au tăiat instant picioarele și îmi repetam in gând “ tine-mă Doamne, sa nu leșin, ca nu vreau sa ratez pentru nimic in lume întâlnirea cu Corbul!”
  Offf, și m-a prins și nearanjata, cu șortul de bucătarie și cu boneta pe cap, dar ce mai contează…hai, curaj găina, că te tai!🙂
  Merhaba, Kuzgun!Bine ai revenit!Dar ce s-a întâmplat, de te-a adus din nou vântul pe meleagurile noastre?
  -Merhaba, Alina!Ei, ce sa se-ntâmple, nimic in mod special.Ca și data trecută, m-am gândit sa iau din nou pulsul, sa văd dacă va place continuarea poveștii și pentru ca mi-a plăcut cum m-ai primit, am revenit și la tine.Vorba aceea…am văzut lumina și am intrat!
  -Și cum a fost azi la filmări?
  -Cum sa fie…ca de fiecare data, și obositor, dar și extrem de plăcut, adevarul e ca atunci când faci ceva cu pasiune nici nu mai simți cum trece timpul.Noroc ca mai sunt și pauze, sa ne mai tragem și noi sufletul puțin.
  -Offf, ca ne-am luat cu vorba și am uitat sa te servesc cu ceva, vrei sa-ți fac o cafeluța, un ceai?
  -O cafea ar fi perfect.Multumesc pentru întrebare.Am dat o fuga pana in bucatarie, i-am pregătit o cafeluța și când am revenit in living, trebuie sa recunosc ca m-am amuzat puțin, pentru ca tot ciugulea din boabele de semințe, pana n-a mai rămas niciuna!Pesemne ca fiind in febra filmărilor, n-a mai avut timp sa ia azi prânzul.Dar asta sa fie problema…lasă ca-mi fac eu altele.
  -Ești drăguța, mulțumesc pentru cafea, zise Corbul, sorbind cu nesaț din cafeluța fierbinte până la ultimul strop.Imi pare rău, dar ar cam trebui sa plec acum, ca drumul spre Cappadocia e lung și am mult de zburat.Iarta-mă ca data trecută am plecat intempestiv și n-am mai reușit sa-ți dau un autograf, dar de data asta, îți voi da o îmbrățișare!Dacă m-ați fi văzut ce zâmbet îmi înflorise pe fata, eram zâmbitoare ca o floricica de cires.Dar in același timp, îmi treceau prin minte tot felul de întrebări…oare cum ar putea sa mă imbratiseze un Corb?Dar Corbul acesta cred ca citește și gândurile, ca nici n-am reușit sa rostesc vreun cuvânt, ca el văzându-mi nedumerirea din privire, mi-a spus…
  -Sakin ol, Alina!(Linisteste-te, Alina!).Eu de fapt sunt Akca Kuzgun, dar ca sa-mi fie mult mai ușor sa colind pe unde îmi doresc, obișnuiesc sa mă metamorfozez în Corb.Iar pentru a-ți da o îmbrățișare, voi redeveni om!
  Nu știu cum aș putea descrie aceasta îmbrățișare magică…a fost cea mai caldă îmbrățișare pe care am primit-o vreodată!
  De emoție, cred ca am închis ochii pentru câteva clipe…iar când i-am deschis, Kuzgun s-a metamorfozat din nou într-un corb alb și și-a luat zborul!Din nefericire, uitasem iar fereastra deschisă…dar data viitoare voi fi mai vigilenta.
  Vă las acum…sper că v-am făcut să zâmbiți!🙂

  Apreciat de 1 persoană

 6. Mulțumim frumos pentru traducere!🌹
  Ce-mi plac strategiile lui Kuzgun, de-abia aștept sa văd episodul din seara asta!

  Apreciază

Comentariile nu închise.