Jumătate din premiu aparține partenerei mele Demet Özdemir

Can Yaman a primit, din partea prestigioasei reviste GQ, Premiul pentru Ascensiunea Anului şi i-a fost înmânat de apreciata actriță Gökçe Bahadır.

Onur Baştürk de la Hürriyet scrie că Gökçe Bahadır a avut discurs de bunică.

Normal, jurnalistul cred că era interesat de partea cu after party. El este obișnuit să scrie mai mult despre cluburi, restaurante etc, partea cu referirea la școli e de-a dreptul plictisitoare pentru acesta!

Gökçe Bahadır a spus așa:

„Înainte de toate, bună seara tuturor. Mulțumesc foarte mult familiei GQ pentru că organizează astfel de seri frumoase, prilejul întâlnirilor noastre. De asemenea, Can, aș vrea să spun despre tine următoarele. Recunosc, m-am uitat un pic… Pe Google. Privind dinspre trecut încoace, am fost cu adevărat uimită de lupta ta. Pentru că nu ești format doar din mușchi, ci ai terminat Facultatea de Drept, ai absolvit pe primul loc și multe alte succese. Sunt foarte fericită să pot înmâna acest premiu unui bărbat luptător între atâtea femei luptătoare. Te felicit din suflet pentru acest premiu și îți doresc succes în lungul drum pe care îl vei parcurge.„

Can Yaman:

Îi mulțumesc foarte mult Gökçe-ei pentru aceste cuvinte frumoase. Aproape că a spus ea totul și nu prea mi-a rămas ceva de spus.

Este o seară minunată, plină de eleganță și mulțumesc familiei GQ pentru acest premiu. Premiul pentru ascensiune, implică mulți oameni care au contribuit la ascensiunea mea. Toți sunt aici, alături de mine. Mulțumesc în primul rând celui care, încă din copilărie, mi-a fost mereu model, idol, prin comportament și exprimare, tatălui meu. Mulțumesc celei care este preocupată cu toată ființa de mine,  m-a crescut și format cu iubire, mi-a făcut mereu viața mai ușoară și mă iubește foarte mult, mamei mele.

Am pornit împreună la acest drum, este o aventură, impresarilor mei Ilker Bilgi și Cuneyt Sayil. Ei sunt mereu alături de mine și am planificat cariera împreună.

Am un birou de avocatură. Mulțumesc foarte mult asociaților mei Burak İplikçi şi Nazlı Öztürk pentru că îmi sunt prieteni foarte buni și mereu alături de mine.

Anul acesta s-a vorbit mult despre stilul personajului Can Divit. Îi mulțumesc foarte mult stilistei mele Aslı Parlak, cea care, prin atingerile magice, are o contribuție foarte mare.

S-a vorbit mult și despre fizicul meu așa cum a spus și Gökçe. Profesorii mei de sport și arte marțiale… Îi mulțumesc antrenorului și prietenului meu Umut Duygu care mă învață în permanență câte ceva iar eu pun în aplicare în serial. Îi mulțumesc foarte mult.

Demet Özdemir. Ce bine că există! Filmările împreună cu ea sunt foarte distractive. În mod normal, se întâmplă ca în ceea ce muncești să nu te duci cu plăcere mereu, dar, datorită Demet-ei, merg la filmări cu foarte mare plăcere… Este foarte plăcut să filmez în același mediu cu ea și acest lucru se reflectă pe ecran. Am primit acest premiu, dar, așa cum am spus și la Premiile Kelebek, întotdeauna jumătate din fiecare premiu obținut de mine îi va aparține.

Mulțumesc tuturor producătorilor și regizorilor mei de până acum, dar la „Erkenci Kuș„ am reușit ceva special. Mulțumesc regizorului Çağrı Bayrak, cu care am realizat două proiecte, producătorului Faruk Turgut că are mare încredere în mine, m-a preferat pentru acest proiect și mi-a oferit această oportunitate.

Vă mulțumesc dumnneavoastră, tuturor, arătați minunat. Vă mulțumesc foarte mult.

 

Și „jumătățile premiului„: Demet Özdemir & Can Yaman

bandicam 2019-02-15 17-02-51-169.jpg

5 răspunsuri

  1. Sunt un cuplu foarte frumos, ii admir foarte mult, i-am vazut si in alte proiecte care mi-au placut.Meritau acest premiu.M-a impresionat nobletea lui cand a vorbit de partenera .Este un artist cu educatie aleasa .Felicitari parintilor lui si-i ii doresc succes in continuare lui si partenerei Demet.

    Apreciază

  2. Doi actori pe care îi admir.I-am urmărit și în alte proiecte, dar aici,în EK strălucesc. Felicitări Can Taman,felicitări Demet Ozdemir!

    Apreciază

  3. Sunt frumoși împreună, fac o echipa minunată și se completează unul pe altul. Când Can era pe scenă Dement strălucea ca un glob de crăciun și avea ochii în lacrimi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.