INEDIT pe NETFLIX

Una dintre cele mai discutate producții ale acestui an, filmul produs de BKM, Organize İşler Sazan Sarmalı, unde, conform presei și iubitorilor de film, Kıvanç Tatlıtuğ a reușit un rol de te face să-l tot vrei în comedii, este de ieri și pe Netflix.
Astfel, filmul poate fi văzut în peste 190 de țări.
S-a întâmplat un fapt inedit cu un film care, fiind abia în a treia săptămână în cinematografe, văzut până acum de 2.379.230 de oameni, a ajuns și pe platforma digitală. Netflix Turcia a făcut anunțul aseară prin intermediul conturilor de pe rețelele de socializare.
În perioada conflictului (cunoscut sub numele de „Polemica Popcorn„) dintre producătorii de film și operatorii sălilor de cinema, Yılmaz Erdoğan a dat semnalul că filmul ar putea ajunge pe Netflix dând ca exemplu filmul ROMA- producție originală Netflix. Spunea atunci, într-un interviu acordat postului de televiziune de stat TRT, că, dacă nu se va ajunge la un consens cu operatorii, ar putea să nu-l dea în cinematografe, ci pe Netflix.
Filmul a ajuns și la cinema, dar și pe Netflix!
Filmul semnat de Yılmaz Erdoğan, Organize İşler Sazan Sarmalı, are o distribuție cu actori foarte îndrăgiți: Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut și Erdem Baş.
La premiile GQ, filmul a primit „Premiul pentru Contribuția adusă Cinematografiei Turce„ care le-a fost înmânat de Türker İnanoğlu, regizor, producător, scenarist, un simbol al cinematografiei turce.
RANINI consideră că e foarte important ce a reușit BKM și că este un fel de a ține pasul cu era în care se găsește cinematografia.
Birsen Altuntaș scrie că e foarte curioasă cum va suna comunicatul pe care îl pregătește  Uniunea Producătorilor de Televiziune și Cinema din Turcia cu privire la difuzarea pe Netflix a filmului în perioada când încă este în cinematografe.

Categorii:ACTORI TURCI

Etichetat ca:,

1 răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.