Am mai răspuns…

PagFacebook.png

Setările sondajului de opinie.

bandicam 2019-02-16 19-12-53-145bandicam 2019-02-16 19-13-10-138bandicam 2019-02-16 19-13-38-864

La începutul sondajului aveam bifată opțiunea „Nu bloca votanții care se repetă.„

Pentru că s-au repetat prea mult și pentru că alții nu au posibilitatea de a folosi internetul votând de sute de ori o singură persoană, respectând și recomandarea din setări, am debifat acea opțiune. Atât. Nu s-a schimbat nimic altceva.

Când schimbările sunt în favoarea majorității, regulile se mai schimbă din mers.

Nu e o miză, ci chestiune de moralitate.

Mulțumesc pentru înțelegere.

https://viatacuaromadecafea.com/2019/02/15/va-multumesc-52/

 

Categorii:ACTORI TURCI

3 răspunsuri

  1. Stimata dna cu acest blog,Nu m-am asteptat la atata lipsa de respect fata de sustinatori(si eu am fost unul).Datorita voturilor tuturor,ati reusit deci era normal sa nu fiti partinitoare.

    Apreciază

  2. Am vazut ca s-au schimbat regulile jocului in timpul jocului. S-a spus ca votul „este nelimitat” si, in consecinta, am votat asa. Acum ni se spune „ca votul multiplu e o chestiune de moralitate”. Oare cand s-a votat masiv pentru ca
    locul 1 sa aiba un procent confortabil nu a fost nici o problema? Ne afirmati : „Nu sunt fanul unui actor „! Stim foarte bine ca ii iubiti pe Burak si Neslihan, Dar cat poti sa scrii despre niste actori, care au jucat intrun serial acum 5 ani si acum Burak nu este incadrat in niciun proiect??? A devenit o problema de moralitate dupa ce acest obiectiv a fost atins. Nu suntem naivi. Dar schimbarea regulilor in timpul jocului nu este o totala lipsa de moralitate din partea celor care au lansat sondajul ???? Nu inteleg cum adica altii voteaza de sute de ori si altii nu au posibilitatea sa voteze???
    Le -am furat cumva semnalul de la net sau de ce nu puteau vota??? Chiar nu nu va pricep explicatia!!! … RUSINOS !!!! Mai ales ca, asa cum se afirma initial, este „‘un sondaj fara miza”… Daca tot nu are miza sondajul, de ce ne insealati??? BRAVO celor, care au ignorat din start „Jocul dvs. !!!! Eu cred ca nu e o chestiune de moralitate ci NESERIOZITATE din partea blogului. Ati reusit sa va faceti mii de vizualizari, insa ati scuipat in sutele de fani ai multor actori!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.