Fotografii foarte frumoase și un articol extrem de lung azi în Hello, dar mă voi opri la ceea ce au spus despre semnificația zilei.

Interviul, zilele următoare.

Întrebați ce mesaj despre dragoste au de transmis cu prilejul Zilei Îndrăgostiților, aceștia au răspuns:

Burcu Biricik:

„Nu sunt o persoană care să sărbătorească zile speciale și să pună preț pe ele. Inclusiv ziua mea de naștere sau aniversarea căsătoriei. Zilele trecute eram cu Emre la cafenea și am spus „Aaaa, peste 15 minute e a cincea aniversare a noastră.„ și am continuat să mâncăm alune. De aceea nu am zile speciale, nici nu prea îmi amintesc. Dar dragostea e frumoasă. Un sentiment extraordinar care schimbă emoția, percepția, atitudinea unui om. Consider că ar trebui să fie trăită dragostea, dar cu condiția să nu-ți provoace multă suferință. Cred că dragostea face bine oamenilor. Zilele trecute a venit un prieten și era mai bine ca niciodată, ochii îi străluceau. Pentru că se îndrăgostise. Lumina aceea pe care o dă dragostea omului cred că e ceva minunat.„

bb8.PNG

Barış Arduç:

Nici eu nu pun mare preț pe acele zile. Iar a alcătui fraze mari despre ce e dragostea, vă spun sincer, mă deranjează. Prefer să o trăiesc înlăuntrul meu. Pentru mine contează să nu pierzi pasiunea și să petreci timp împreună fără a simți nevoia de prieteni. Mai ales într-o relație lungă, este obligatoriu să ai încredere în inteligența și mintea ei, iar când e lângă tine, să poți comunica și să te distrezi fără a simți nevoia să faci alte planuri.

b4.PNG

Fotografii: Hello