Care este cuplul tău favorit?

Publicat de

V-am cerut azi fotografia cuplului favorit. Pe pagina și grupul de Facebook, în câteva ore, mi-ați trimis multe propuneri. Rugasem să fie din serialele aflate în difuzare.

Vă mulțumesc tuturor.

Lansez un sondaj de opinie înainte ca Ziua Îndrăgostiților să se termine.

Ordinea este alfabetică (inițiala lui).

Vot până mâine.

 

Reclame

43 de comentarii

 1. De obicei nu dau cu pietre, ci primesc pietre. Este dreptul meu sa initiez orice fel de sondaj. Participarea este optionala. Voi continua sa scriu cum consider de cuviinta, dar am dreptul sa stiu ce fel de cititori am. Cine sunt cei statornici, cine sunt cei pasageri. Invat din orice. Chiar si din sondajele de opinie. Multumesc pentru sfat.

  Apreciază

 2. Sa nu dati cu pietre! Cred ca aceste sondaje au creat oarece tensiuni intre fani. Parerea mea personala, mai bine scrieti ce vreti si cand puteti, ca dvs oricum faceti diversitate de articole, iar favoritii se vad la vizualizari. Zic si eu…..

  Apreciază

 3. Oare de ce ne suparam ca nu toti gandesc ca noi ??? Suntem suferinzi de scenarita . Va multumesc ca mi ati dat posibilitatea de a mi exprima o opinie personala am votat cu cuplul care cred ca acum e pe val “Can si Sanem”.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Ar fi trebuit doar o ora sa se voteze,ce rost au avut cele 23 de ore,daca schimbarea se face intr-o ora?”Fanii”adevarati voteaza de la inceput,nu? sunt naiva sa cred in corectitudine,pacat,nu o sa mai votez niciodata,nu se merita,parerea mea, pana nu ne schimbam mentalitatea .Tocmai ca nu era nici-un premiu.

  Apreciază

 5. Ar trebui doar o ora de votare,daca in 23 de ore se voteaza aiurea si in ultima ora se schimba total,ce rost au cele 23 de ore?”Fani ” voteaza de la inceput ,cred eu,dar sunt naiva sa cred in corectitudine.

  Apreciază

 6. Pe grup nu știu ce se întâmplă. Dar începutul articolului ne cere fotografia cuplului favorit…și m-am gândit că e o problemă de nu postăm foto, dar înțeleg că oricum nu ni se permite:)))

  Apreciază

 7. Yamaci si Sena –chiar daca totul se prabuseste in jurul lor ei raminin picioare imbratisati si increzatori unul in altul

  Apreciază

Comentariile nu închise.