BARIŞ ARDUÇ revine în această seară pe micul ecran în serialul „KUZGUN„, o producție AY YAPIM.

Așteptarea fanilor a fost lungă, actorul semnând contract cu STAR TV în urmă cu doi ani.

Judecată, răzbunare și o legendară poveste de dragoste reprezintă ingredientele unui impresionant scenariu semnat de Burcu Görgün Toptaş și Özlem Yılmaz, echipa de scenariști de la KARA SEVDA, singurul serial turcesc premiat cu EMMY.

Producătorii sunt Kerem Çatay-Pelin Diştaş, iar pe fotoliul de regizor se află Bahadır İnce.

RANINI ne aduce azi ghidul menit să ne ducă mai ușor spre cunoașterea personajelor.

KUZGUN – BARIŞ ARDUÇ

personajKuzgun.jpg

Pe când avea doar opt ani, a cunoscut strada și fața dură, întunecată a lumii. A învățat, după puterile lui, să rămână în viață pe străzi, dar, astfel, a devenit un bărbat, KUZGUN, care și-a îngropat naivitatea, inima și sentimentele. Odată cu întâlnirea cu Dila, va începe și drumul răzbunării și al înălțării. Dar, familia pe care Kuzgun nu și-a văzut-o de ani întregi și ceea ce Dila îi va reaminti, vor aduce schimbări în inima, planurile și viitorul acestuia.

personajDila.jpg

DİLA – BURCU BİRİCİK

Pierderea lui Kuzgun în copilărie și, după câțiva ani, pierderea mamei, au devenit cea mai mare traumă pentru Dila.  Imediat după moartea mamei, tatăl ei, Rıfat, o trimite, pentru studii și un nou început, la Londra. După ani de zile pe care i-a petrecut în străinătate, se întoarce la Istanbul și își deschide propriul birou de avocatură. Odată cu intrarea lui Kuzgun în viața ei, se vor schimba regretele, remușcările și adevărurile pe care Dila le cunoștea. Odată cu existența lui Kuzgun, i se va deschide o perioadă inedită, dar periculoasă.

personajDervis.jpg

DERVİŞ – SETTAR TANRIÖĞEN

Prin ținută, atitudine și atil, acesta este un Magic Maker. Are buzunarele pline de povești. Toți cei care au o problemă, vin la el. Dar el știe foarte bine omul căruia să-i deschidă ușa. Derviș este „urechea străzii„ și va fi Derviș-ul lui Kuzgun.

personajMeryem.jpg

MERYEM – HATİCE ASLAN

Pierderea fiului ei, Kuzgun, este cea mai mare durere a Meryem-ei. Instinctiv, a simțit mereu că Kuzgun trăiește și a așteptat ziua în care se va întoarce. A lăsat mereu lumina aprinsă în grădină pentru ca fiul ei să înțeleagă că a fost așteptat ani de zile. Cea mai mare teamă a ei ca Kumru și Kartal  (fiica și fiul) să nu pățească ceva, Când se va întoarce Kuzgun, ea va încerca, cu răbdare și perseverență să se facă iertată. În această privință, ea va avea o energie indestructibilă.

personajRifat.jpg

RIFAT – LEVENT ÜLGEN

 Fost polițist. Mita pe care a primit-o într-o operațiune împotriva unui traficant de droguri și apoi asocierea, l-au făcut bogat, fapt ce a dus la schimbarea poziției sociale. La vedere, acesta are o firmă de logistică ce funcționează legal, dar, în decursul anilor, a devenit unul dintre capetele lumii întunecate. Fiica lui, Dila, îi este cea mai mare slăbiciune și cel mai mare dor, iar familia este cea mai de preț. La reîntoarcerea lui Kuzgun, relația lui cu acesta va duce la schimbarea până la nesfârșit a contractului lui Rıfat cu viața.

personajAli.jpg

ALİ – AYTEK ŞAYAN

Un bărbat care nu a avut parte de iubire de tată din partea lui Rıfat. Nu a răspuns așteptărilor tatălui, mereu un copil mai prejos de toți sunt gândurile care îl fac să se simtă lipsit de valoare. Tot mereu încearcă să demonstreze că poate. Ali este însurat cu Seda și au împreună o fiică, Defne, în vârstă de cinci ani.

personajKartal.jpgKARTAL – CANER ŞAHİN

După pierderea tatălui și a fratelui Kuzgun, e singurul băiat din familie și sentimentul responsabilității și s-a dezvoltat de la vârstă mică. În ciuda furiei pe care o simte față de toate durerile și nedreptățile trecutului, privește înainte și se străduiește să stea departe de răzbunare. Este preocupat doar de pâinea pe care trebuie să o ducă acasă. Unul dintre cele mai importante scopuri ale sale este ca mama lui să nu plece capul. Și-ar da și viața pentru mama și sora lui Kumru.

personajKumru.jpg

KUMRU – AHSEN EROĞLU

Kumru, sora cea mică a lui Kuzgun, este jurnalistă. Și-a construit viața pe dreptate, integritate și onestitate.  Faptul că tatăl ei a murit în închisoare urmare a unei calomnii și pierderea fratelui Kuzgun sunt durerile din trecutul ei care au făcut-o mai sensibilă, neângăduitoare și luptătoare în fața nedreptăților.  Nu și-a încheiat socotelile cu cei care au cauzat dezastrul familiei sale.

personajSeref.jpg

ŞEREF – ERDAL KÜÇÜKKÖMÜRCÜ

Cu rădăcini în regiunea Egee, provine dintr-o familie cu reputație.  dintre cele mai bogate din Turcia, dar 90% din avere provine, dincolo de afacerile legale, din afaceri murdare, trafic de arme și droguri. A fost pentru sora lui Șermin nu doar frate, ci și tată. Bora, fiul lui, îi este moștenitorul.

personajŞermin.jpg

ŞERMİN – İPEK ERDEM

Este sora lui Şeref și a doua soție a lui  Rıfat. Din această căsătorie au o fiică, Naz.  Şermin s-a născut într-o familie bogată, apoi a crescut sub influența fratelui. Cunoaște lumea întunecată și sursa banilor murdari ai fratelui ei. S-a ferit mereu să fie mama vitregă a copiilor lui Rıfat din prima căsătorie, Dila și Ali. A vrut să le fie soră și confidentă, ori de câte ori își doresc aceștia. Echilibrul, rutina zilnică și liniștea familiei este pentru ea în prim planul tuturor celorlalte.

personajSeda.jpg

SEDA – DERYA BEŞERLER

Este creatoare de modă și sora lui Ali, fratele Dila-ei. S–a îndrăgostit de Ali la prima vedere și este o femeie care ține la căsnicia și familia ei. După ce s-a născut Defne, fiica lor, a lăsat profesia în plan secund. Cu toate că atenția și iubirea lui Ali față de ea au mai scăzut, se străduiește să-și țină căsnicia, să răspundă tuturor așteptărilor lui Ali și să-i fie suficientă.

KUZGUN se va difuza, de la ora 20:00 (ora Turciei), pe STAR TV, iar eticheta de pe Twitter este .

bandicam 2019-02-13 15-14-44-172.jpg

KUZGUN: „Era ușor să mor, eu am trăit dinadins.„

 

Reclame