STAR TV va difuza mâine seară primul episod al serialului KUZGUN cu Barış Arduç și Burcu Biricik în rolurile principale.

Barış Arduç şi Burcu Biricik au fost invitații emisiunii „En güzel bölüm/Cel mai mai frumos episod”unde au vorbit despre modul în care s-au pregătit și personajele cărora le dau viață.

BB- Pentru Dila, Kuzgun își are un loc deosebit, profund.

BA- Dila reprezintă multe pentru Kuzgun. Pentru început, prietena de joacă. Are foarte multe amintiri importante și frumoase cu ea.

BB- Singurul om care o poate înțelege în adevăratul sens al cuvântului, singurul tovarăș de drum, singurul care are încredere în Dila și care o cunoaște este Kuzgun.

BA- Dincolo de prietenia din copilăria unui copil de opt ani, ceea ce au împărțit la opt ani și înainte au dus povestea dintre Dila și Kuzgun la o altfel de dimensiune. De aceea, Dila are un loc important pentru Kuzgun.

Voice over: „Dila și Kuzgun creșteau împreună, dar viața i-a despărțit. La început a plecat Kuzgun. Iată cum vorbește Burcu Biricik (Dila) despre această plecare.

BB- Plecarea lui a lăsat un gol foarte mare. După plecarea lui Kuzgun, Dila a ținut să se reinventeze.

Voice over: În primele episoade, serialul KUZGUN ne va aduce toate detaliile cu privire la povestea lor, de ce li s-au despărțit drumurile și cum s-a întâmplat ca destinul să-i readucă la un loc.

Dar în inima lui KUZGUN va fi loc pentru dragoste după ce a trăit douăzeci de ani plini de durere?

BA- Orice om este dependent de iubire. Fiecare om dorește acest fel de comunicare. Chiar dacă nu se va gândi prea mult la așa ceva și această preocupare nu se va situa în centrul existenței sale, la un moment dat, începe să se confrunte cu situații cărora nu li se va putea împotrivi. Sigur că nu va putea ignora iubirea.

BB- Dar, odată cu revenirea lui KUZGUN, povestea din copilărie reîncepe să prindă viață pentru Dila.

Voice over: Să vă mai dăm câteva indicii despre serial. Dila vrea să se îndepărteze de tot și toți, de aceea își petrece anii de studiu la Londra. Dar, fiind la o așa depărtare, Dila și-a deschis inima către cineva?

BB- Din acest punct de vedere, Dila este curajoasă. Poate fi fragilă, naivă, dar viața de la Londra a făcut din ea o cu totul altă fată. Sigur că o fi avut relații, dar niciuna care să se poată numi dragoste.

Voice over: Burcu Biricik și Barış Arduç sunt doi actori de succes, dar oare cum s-au pregătit pentru personajele din KUZGUN?

BA- La KUZGUN s-a întâmplat ceva interesant. Personajele pe care le-am jucat anterior erau, în mod normal, personaje mai îndepărtate de felul meu de a fi. Kuzgun, fiind unul crescut și format în stradă, iar eu, fiind, mulți ani ai copilăriei, unul crescut pe străzi, chiar dacă nu la intensitatea unui copil al străzii, eram dintre cei care nu prea găseau drumul spre casă.„

BB- Situații foarte profunde, traume profunde, situațiile cu care se confruntă sunt foarte serioase. Pentru a putea transmite toate acestea, m-am străduit să obțin tot ce e mai bun prin empatie. Înaintea fiecărui proiect muncesc cu un profesor de actorie. Am muncit și de această dată. În acest sens am vorbit mult cu Barış, cu regizorul nostru, cu producătorul și comunicarea dintre noi fiind foarte bună, perioada de pregătire a decurs lejer.

Voice over: Vedem că Barış Arduç şi-a lăsat mustață pentru rolul KUZGUN și-l întrebăm cum s-a decis.

BA- A fost interesantă ideea mustății. Mai aveam câteva fotografii din trecut. Am zis să încerc. Mi-a plăcut, le-a plăcut și celor din jur și prietenilor, producătorului, regizorului.

Voice over: La unele seriale, ținutele, accesoriile, coafurile personajelor principale pot deveni trend în modă. Oare și stilul Dila-ei va forma acest impact?

BB- Dila nu se îmbracă precum fashion icon-uri celebre care atrag masele după ele, deoarece Dila are stilul ei. Ne-am străduit să facem din ea o fată de Londra. Sigur că va atrage atenția cu stilul ei, dar nu cât să se exclame „WOW, cu ce s-a îmbrăcat!„… Sau poate că da. Cum, în episoadele următoare, vom vedea și alte înfățișări ale Dila-ei, vom vedea și alte stiluri ale ei. Dar ea are un stil al ei, un stil plăcut.

Voice over: Vă vom ține la curent cu informații de pe platourile de filmare.

Așteptat cu interes și nerăbdare, KUZGUN va veni cu primul episod mâine seară, la ora 20:00 (ora Turciei), la STAR TV. Să nu cumva să-l ratați„

https://www.startv.com.tr/program/en-guzel-bolum-2018/bolumler/167-bolum

Și bonus pentru cine a citit articolul până la capăt!

Ediția specială HELLO de Ziua Îndrăgostiților cu Barış Arduç şi Burcu Biricik pe copertă.

 

 

 

Reclame